Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 3 stiklinės vištienos sultinio
400 gramų krevečių (lukštentų)
300 mililitrų kokosų pieno
1 vienetas raudonosios paprikos
1 vienetas svogūnų
80 gramų vermišelių
2 šaukštai aliejaus (kepimui)
1 šaukštas imbiero (smulkiai tarkuoto)
1 šaukštas karios pastos
2 skiltelės česnako
šiek tiek kalendros (patiekiant)
šiek tiek žaliųjų citrinų (patiekiant)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Aliejų įkaitinkite puode, kepkite jame svogūnus apie 3 min., kol suminkštės. Suberkite smulkiai pjaustytus česnakus, tarkuotą imbierą, sudėkite curry pastą. Pakaitinkite minutėlę.
2.
Suberkite kubeliais pjaustytą papriką ir krevetes, pakaitinkite dar 3 minutes, suberkite makaronus, apliekite vištienos sultiniu ir kokoso pienu.
3.
Virkite vos 8-10 minučių. Mėgaukitės su lašeliu žaliosios citrinos sulčių ir keliais lapeliais šviežios kalendros.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"