Porcijų skaičius: 10
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 10 vienetų kiaušinių
1 litras vandens
2 saujos svogūnų lukštų
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
1 žiupsnelis petražolių (džiovintų ar šviežių)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pirmiausiai išverdu kiaušinius, gaminu iškarto 10, mat “parūkyti“ jie pakankamai ilgai negenda šaldytuve.
2.
Kiaušinius atvėsinu, nulupu. Puode užkaitinu apie 1l vandens. Jam užvirus, sudedu 2 saujas svogūnų lukštų, 1 a. š. druskos, žiupsnelį džiovintų arba šviežių petražolių, 1 a. š. rūkytos paprikos miltelių (originaliame recepte naudojami dūmo kvapo milteliai).
3.
Verdu vis pamaišant apie 10 min., tuomet sudedu kiaušinius ir verdu dar apie 15 min. Kiaušinius sudedu į koštuvą, nulieju šaltu vandeniu.