Porcijų skaičius: 2
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 100 gramų maskarponės sūrio
100 gramų grietinėlės, 35% riebumo
2 saujos vynuogių (besėklių)
60 gramų sausainių (tinka šokoladiniai, vaniliniai ar kitokie)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Sausainius sutrinti iki trupinių.
2.
Grietinėlę išplakti iki standumo ir atsargiai įmaišyti į maskarponę. Jeigu mėgstate saldžiau, plakdami grietinėlę galite į ją įberti šiek tiek cukraus, bet man paprastai pakanka saldumo nuo vynuogių ir sausainių.
3.
Į stiklines dėti šiek tiek vynuogių, tada - dalį maskarponės kremo ir užberti trupintų sausainių. Vėl dėti vynuogių, maskarponės, vėl sausainių. Viršų papuošti vynuogėmis.