Porcijų skaičius: 3
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 600 gramų lašišos filė
2 šaukštai medaus (skysto)
2 šaukštai aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių
2 šaukšteliai grūdėtųjų garstyčių
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišą supjaustyti gabalėliais po maždaug 100-150 gramų.
2.
Skystą medų sumaišyti su garstyčiomis, spaustu česnaku, pagardinti druska ir pipirais.
3.
Lašišą ištepti marinatu ir pusvalandį palikti pasimarinuoti.
4.
Kepti vidutiniškai įkaitintoje keptuvėje su šiek tiek aliejaus. Kepti odele į viršų apie 1 - 2 minutes, tada apversti, sumažinti ugnį ir kepti dar apie 7 minutes odele į apačią.