Porcijų skaičius: 3
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 3 gabalėliai vištienos krūtinėlės
3 skiltelės česnako (trinto)
1 šaukštas rozmarino (šviežio, smulkinto)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dubenėlyje sumaišyite česnaką, rozmariną ir alyvuogių aliejų. Į tirpalą dėkite vištieną, gerai pamasažuokite ir palikite marinuotis 10, 20 minučių, gal pusvalandį arba visą valandą, priklausomai nuo to kiek laiko turite.
2.
Kepkite ant grilio arba, įkaitinkite orkaitę 200 laipsnių, o tada gerai įkaitinkite keptuvę ir joje trumpai apkepkite vištienos gabaliukus iš visų pusių, tada sudėkite juos į karščiui atsparų indą ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 10-20 minučių, priklausomai nuo gabaliukų dydžio.
3.
Taip paruoštą vištieną valgykite su mėgstamais padažais, troškintomis dražovėmis, dėkite į sumuštinius arba ant salotų.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"