TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-02 14:00
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-03-20)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-03-20)


Šiandien jums atrodys, jog žinote geriausius atsakymus, tačiau tai, kad besąlygiškai savimi pasitikite, dar nereiškia, kad jūsų idėjos nepaneigiamos! Tiesą pasakius, taip tikėsite savo sumanymais, kad būsite pasirengę kovoti dėl jų iki paskutinio kraujo lašo. Atminkite, kad kovoje dėl tiesos nugalėtojais tampa tie, kurie siekia kompromiso!



Šiandien jus užlies kūrybiškumo banga, tačiau jausitės pernelyg išsiblaškę, kad galėtumėte apie savo idėjas kam nors rišliai papasakoti. Nesijaudinkite dėl to, kaip jus supras aplinkiniai. Išsikalbėkite. Tai geriausias būdas nuraminti sielą ir išgryninti jausmus!



Šiandien gali pasirodyti, kad pakliuvote į beprotnamį, ir kuo labiau stengsitės susiorientuoti, kas tiksliai įvyko, tuo painiau ir sudėtingiau viskas atrodys. Bendraudami venkite abstrakčių tezių ar nepatikintų faktų – tai tik pablogins susiklosčiusią situaciją. Konkretumas padės sustatyti viską į savas vietas.



Aplinkybės šiandien jus paskatins kalbėti apie savo idėjas, tačiau kol patys sau nesudėliojote visų taškų ant „i“, nesijausite ramūs dėl to, ką kalbate aplinkiniams. Labai tikėtina, jog tokiai savijautai įtakos turi ir neigiamos patirtys. Neleiskite, kad praeities šmėklos trukdytų jums džiaugtis gyvenimu! Žvaigždės jums šypsosi, tad atsipalaiduokite ir labiau pasitikėkite savimi.

 



Šiandien jausitės gana sumišę, vis abejosite, ar jūsų priimami sprendimai duos trokštamų rezultatų. Nekaltinkite savęs, jeigu keletą kartų per dieną pakeisite nuomonę. Turite išlaukti šį painų laikotarpį ir jau visai netrukus viskas stos į savas vietas.

 



Šiandien derėtų susimąstyti, ar su artimais žmonėmis nesielgiate, kaip su mažesniais vaikais. Iš prigimties esate labai rūpestingi, tačiau galbūt jau laikas leisti kitiems pasirūpinti jumis? Juk pasaulis tikrai nesugrius, jeigu šiek tiek atsipalaiduosite!



Šiandien pavasarinė Saulė dar labiau nušvies gražiausius jūsų gyvenimo aspektus. Nepaisant to, turite neišgyvendintų kompleksų, kurie jums trukdo visiškai mėgautis tuo, ką darote, atminkite, kad savo kovoje esate ne vieni. Aplink daugybė bičiulių, pasirengusių jums padėti.



Pastaruoju metu stengėtės neparodyti savo nerimo aplinkiniams, tad šiandien jausitės gana slogiai, norėsite su kažkuo pasikalbėti. Apsižvalgykite, aplinkui daugybė žmonių, vertų jūsų pasitikėjimo!



Jeigu kiekviena diena būtų kaip ši, gyventumėte rojuje! Žvaigždės jums šypsosi, tad šiandien galite atrasti atsakymus į daugybę klausimų, varginusių jus pastaruoju metu. Taigi, išplėskite akis, įtempkite ausis ir stebėkite aplinką!



Šiandien galite sulaukti netikėtos kritikos dėl savo profesinių sprendimų. Negana to, greičiausiai tai nesibaigs paprastu pokalbiu ir peraugs į audringą konfliktą, galintį sugadinti jūsų reputaciją. Neatsiprašinėkite, jeigu nepadarėte nieko nepriimtino, tačiau kartu būkite pasirengę siekti kompromiso. Kietakaktišku požiūriu nieko gero nepasieksite!



Jūsų laukia nuostabi diena! Dabar labiau nei bet kada ankčiau norėsite dalyvauti masiniuose renginiuose, vakarėliuose. Trokšite bendrauti! Atrodys, kad net aplinkiniai su jumis elgiasi kažkaip maloniau ir atidžiau įsiklauso į jūsų poreikius. Nieko neklausinėkite, tiegiog mėgaukitės! 



Nepaisant jūsų pastangų išlaikyti taikius santykius, šiandien net ir pats paprasčiausias nesusikalbėjimas gali virsti audringa drama. Niekada neieškote lengviausių išeičių, tad ir šiandien užuot prisitaikę ir gyvenę komfortiškai, rinksitės aistrą bei nuotykius!


admin · 2019-03-20 02:00 · 663 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt