TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė tuno diena
Antradienio Dienos Horoskopas (2019-03-19)

Antradienio Dienos Horoskopas (2019-03-19)


Svarstote, ar kas nors pastebėtų, jeigu tyliai „nusimuilintumėte“ nuo darbų? Deja, net jeigu iš pirmo žvilgnio jūsų dalyvavimas atrodo nesvarbus, pradingę susilauktumėte ne kokių atgarsių. Taigi, susikaupkite! Kuo greičiau padarysite tai, ką privalote, tuo ilgiau ir ramiau galėsite ilsėtis.



Nors iš prigimties esate puikūs diplomatai, šiandien niekaip nesugebėsite suvaldyti įsismarkavusio konflikto namuose. Tiesa pasakius, taip įsiusite, kad vienu ypu išrėšite viską, ką galvojate ir kaip jaučiatės, net jeigu tai ir nebus susiję su konkrečia situacija! Tai žinodami, prieš ką nors sakydami suskaičiuokite iki 10 ir būtinai galvokite apie pasekmes.



Esate pasirengę siekti kompromiso bet kokiomis priemonėmis, kad tik užtikrintumėte taiką ir harmoniją aplink, tačiau šiandien Visata paskatins virš visko iškelti savo pačių interesus. Nežadėkite, jeigu patys šventai tuo netikite, ir nesijaudinkite, kad ką nors nuliūdinsite ištardami „ne“!



Kai kada esate iš tų, kurie šypsosi ir linksi galva net jeigu ir nepritaria tam, ką girdi ar mato. Atsargiai, nes anksčiau ar vėliau dėl šitokio „mandagumo“ nukentėsite. Aplinkiniams gali susidaryti įspūdis, jog neturite aiškios pozicijos, dėl to esate neverti pasitikėjimo. Taigi, užuot slėpęsi tyloje, drąsiai sakykite tai, ką galvojate.



Nors dažnai įsivaizduojame, kad didžios idėjos yra neatsiejamos nuo įmantrių terminų ir teorijų, šiandien pasieksite kur kas daugiau, jeigu apie savo sumanymus kalbėsite visiems suprantama kalba. Paprastumas netruks papirkti klausytojus, tad greitai surasite norinčių prisijungti prie jūsų planų.



Nors apie kai kuriuos dalykus šiandien mieliau negalvotumėte, Visata paskatins jus veikti čia ir dabar. Net jeigu kol kas neįsivaizduojate, kur naujos idėjos jus nuves, tai puiki diena užsirašyti viską, kas šauna į galvą, ir pabraižyti kad ir labai abstraktų veiksmų planą. Skirkite šiek tiek laiko surikiuoti mintis, kad vėliau galėtumėte ramiai ilsėtis. 



Labai tikėtina, jog šindien aplinkiniai gundys jus pasiduoti paprastiems žemiškiems malonumams, tačiau jūs, saugodami savo fizinę gerovę, vis abejosite. Visata skatins daugiau dėmesio skirti sveikatai, tad kodėl nepasinaudojus proga ir nepradėjus gyventi sveikiau? Atsikratykite blogų įpročių, susigalvokite naujų pozityvių ritualų. Nedarykite nieko drastiško: startuokite lėtai, finišuokite užtikrintai!



Dvasinis tobulėjimas – išskirtinai intymus procesas, tačiau šiandien trokšite, kad kas nors taptų jo liudininku. Atverkite širdį patikimam žmogui ir pasakodami savo istoriją nieko negražinkite. Apnuoginta tiesa – tai jūsų raktas į gilesnį savęs pažinimą ir glaudesnius santykius su kitais!



Esate iš tų, kurie ryžtingai eina pirmyn net ir tada, kai aplinkiniai pasiduoda pusiaukelėje, tačiau šiandien norėtumėte, kad gyvenimas būtų mažiau sudėtingas.  Viskas jūsų rankose! Bent trumpam užmirškite didžius projektus ir pasinerkite į ramią meditatyvią veiklą: pasigaminkite gardaus maisto, pasivaikščiokite, klausykitės mėgstamos muzikos.



Šiandien gali susidaryti įspūdis, kad jūs ir aplinkiniai kalbate skirtingomis kalbomis! Iš prigimties nesate žmonės, neieškantys žodžio kišenėje, taigi pajutę, kad su pašnekovais turite mažai bendro, trokšite sprukti iš kambario užsiimti savais reikalais. Nesijaudinkite, turite daugybę genialių idėjų ir tikrai rasite kontekstą, kuriame jos puikiai pasitarnaus!



Jus aplankė įspūdinga ateities vizija ir dabar nekantraujate ja pasidalinti su visu pasauliu! Tikrai nesate iš tų, kurie pasilaikytų tokį džiaugsmą vien tik sau, tačiau neskubėkite kalbėti, neturėdami aiškių faktų. Svajokite, tačiau kartu neatitrūkite nuo realybės!



Nors dažniausiai mėgstate įvairius romantiškus nuotykius ir jausmingas dramas, šiandien jausitės nuo to pavargę. Dėl šios priežasties sąmoningai vengsite susitikti su mylimuoju ar neseniai į akį kritusiu žmogumi. Gerai pagalvokite, ko tikitės iš šių santykių. Galbūt jau metas nustoti žaismingai flirtuoti, surimtėti ir žengti lemiamą žingsnį?


admin · 2019-03-19 02:00 · 656 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt