TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė tuno diena
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-03-18)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-03-18)


Jūsų elgesys šiandien gali papiktinti aplinkinius. Laimei, sveika nuovoka neleis nueiti per toli. Jeigu kažką darydami jaučiate didžiulį pasipriešinimą, šiek tiek atsitraukite ir prisiminkite savo įgimtą žavesį. Tik jūs sugebate siekti savo tikslų tokia subtilia ir išskirtine maniera!



Šiandien būsite taip susirūpinę savo ateitimi, kad vargiai pastabėsite tai, kas vyksta aplinkui. Ironiška, tačiau dabar derėtų daugiau dėmesio skirti savo praeities patirtims apmąstyti. Kuo aiškiau suvoksite savo padarytas klaidas, tuo labiau pasiruošite pasitikti ateitį!



Negalėdami suvaldyti emocijų, būsite pasirengę skelbti pasauliui savo tiesą nuo aukščiausios kalvos! Nesvarbu, kad dažniausiai esate linkę įsiklausyti į kitų nuomones, šiandien – viskas nė motais. Žinoma, nenorite tyčia įskaudinti žmonių, paprasčiausiai ne visi sugebės priimti gana tiesmukišką jūsų bendravimo manierą. Tai žinodami, atidžiau rinkite žodžius!



Šiandien būsite taip susirūpinę kokiu nors vienu dalyku, kad aplinkiniai vargiai privers jus pagalvoti apie ką nors kita. Nepaisant to, dabar tikrai vertėtų paklausyti aplinkinių patarimų. Jie jūsų tikrai nenuves klaidinga kryptimi. Taigi, sąmoningai skirkite daugiau laiko savo bičiuliams ir tikrai nepasigailėsite. 



Šiandien kaip niekad rimtai vertinsite savo įsipareigojimus. Jausite didžiulę atsakomybę už jau pradėtus projektus, tačiau kartu ryžtingai žvelgsite į dar laukiančius darbus. Būkite kantrūs. Jūsų atkaklumas ir patikimumas įkvėps aplinkinius ir netruks atnešti jums pirmųjų apdovanojimų!



Jeigu šiandien suksitės kaip voverės rate,  rizikuojate nepastebėti nuostabių dalykų, kuriuos jums siūlo bičiuliai.  Atverkite širdį pasauliui ir pasiruoškite priimti jo siūlomą paramą. Juk tikrai neprivalote pabaigti visų užsibrėžtų darbų šiandien! Šiek tiek atsipalaiduokite ir mėgaukitės beprasidedančiu pavasariu!



Neužsisklęskite, nes dienai besibaigiant jau gailėsitės, kad nepraleidote daugiau laiko su kitais žmonėmis. Neslėpkite savo jausmų ar svajonių. Tereikia išsirinkti tinkamiausią momentą ir pasikalbėti apie tai su artimais bičiuliais. Dalinkitės savo lūkesčiais ir nė nepajusite kaip jie ims pildytis!



Nenorėdami aplinkiniams parodyti, kaip iš tiesų jaučiatės, bandysite slapukauti. Kaip bebūtų, to, kas akivaizdu, nepaslėpsite! Taigi pasidalinkite savo idėjomis su bendraminčiais ir nebijokite jų įtraukti į bendrą procesą. Atverkite širdį naujoms patirtims ir tikrai nepasigailėsite.



Jeigu manote, kad diena klostysis, kaip suplanavote, galvokite dar kartą. Aplink jus – daugybė įtakingų Visatos jėgų ir jos turi kažkur pasidėti. Žinoma, vienas kitas netikėtumas neišmuš jūsų iš pusiausvyros ir vis dar galėsite kontroliuoti įvykių eigą. Pasiruoškite, diena bus gana jaudinanti!



Šiandien būsite linkę emociškai išsikrauti. Jeigu jau kurį laiką kaupėte savyje apmaudą, kaip įmanydami valdykitės ir stebėkite savo reakcijas. Žinoma, kad ir kokia atrodytų niūri diena, nesate pasiruošę lindėti tamsiame kamputyje. Turite savų planų, tad drąsiai išeikite į žmones ir darykite, ką sumanėte. Išankstinis pasiruošimas padės jums neprisidaryti bėdos!



Nors šiandien būsite be galo energingi ir gerai nusiteikę, kai kada jūsų nuotaiką temdys netikėtas liūdesys. Pasistenkite nepasiduoti niūrioms mintims, aukščiau galvą. Labai tikėtina, kad pagrindine jūsų nerimo priežastimi taps santykiai su mylimu žmogumi. Nors trokštate emocinio saugumo, nesislėpkite už kaukės ir atvirai išsakykite, kas jums neduoda ramybės. 



Aplinkiniai motyvuos jus įsitraukti į naują veiklą, tačiau tam, kad išpeštumėte iš to maksimalios naudos, turite būti pasirengę augti ir tobulėti. Atsikratykite negatyvios praeities šleifo ir drąsiai priimkite galimybes!


admin · 2019-03-18 02:00 · 699 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt