TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Atanazas Eidmantas Meilė Meilutė
Šeštadienio Dienos Horoskopas (2019-03-16)

Šeštadienio Dienos Horoskopas (2019-03-16)


Šiandien būsite gana dirglūs, tad užteks net menkiausios priežasties, kad įsipliekstumėte. Blogiausia tai, kad net patys elementariausi jūsų sumanymai gali sukelti atvirų konfliktų, jeigu tik pajusite, kad kažkas bando jus kontroliuoti. Neleiskite įsiaudrinti vaizduotei. Tegu faktai kalba patys už save!



Nors mėgstate leisti laiką su kitais žmonėmis, šiandien trokšite nuo visų atsiriboti ir daugiau pabūti vieni. Atėjo metas apmąstyti esminius gyvenimo klausimus ir įvertinti savo ateities perspektyvas. Tikėtina, kad vakarop būsite labiau linkę bendrauti, tačiau neskubėkite visiškai atsiverti. Kai kada mažos paslaptys padeda išlikti ramiems.



Jūsų antroji pusė šiandien tikėsis iš jūsų sulaukti besąlygiškos paramos. Taigi, kad ir kokios būtumėte nuomonės, pasistenkite valdytis, kalbėkite kuo nuolankiau. Susilaikykite nuo bet kokios kritikos ir būkite pasirengę padėti. Išgirskite partnerio poreikius, kitą kartą jis įsiklausys į jūsiškius.



Jeigu aplinkybės susiklostė taip, kad šiandien negalite didžiuotis savo santykiais su antrąja puse, atminkite – viskas priklauso tik nuo jūsų! Galbūt negalite kontroliuoti visų įvykių, tačiau jūsų reakcija į juos gali būti lemtinga. Atminkite tai!



Jūsų mylimasis atskleis jums asmeninę paslaptį ir tikėsis sulaukti iš jūsų kokios nors reakcijos. Pasistenkite nedaryti skubotų prielaidų ir prieš tai atidžiai ištirkite visus faktus. Karštakošiškumas tik pablogins situaciją ir įstums jus į didesnį konfliktą!



Situacija jūsų meilės srityje bus tokia nepastovi, kad vieną minutę dėl to šypsositės, o kitą jau tiriamai nužvelgsite savo partnerį. Tai tik įrodo, kad ši diena visiškai netinkama atsakingiems sprendimams. Planetos žaidžia jūsų emocijomis, tad pasistenkite išlikti lankstūs ir prisitaikykite.



Daugelis žmonių tikisi, kad stengsitės dėl jų nesitikėdami dėkingumo. Ir nors jūs iš tiesų mėgstate rūpintis kitais, neužmirškite savo pačių poreikių. Intuityviai jaučiate, ko reikia aplinkiniams, tad imkitės iniciatyvos ir pradėkite veikti anksčiau nei kiti tikisi. Tai padės sukontroliuoti gana chaotišką dieną ir galėsite lengviau atsikvėpti atėjus vakarui.



Planetos apdovanos jus išskirtinėmis įžvalgomis, tad nenuostabu, jeigu šiandien nujausite daugiau nei aplinkiniai, tačiau kol kas negalėsite to aiškiai įvardyti. Nesijaudinkite, aplinkybės dabar tokios nepastovios, kad tikrai neprivalote priimti greito sprendimo. Luktelėkite ramesnių laikų ir ženkite į viešumą tik turėdami aiškų planą.



Negaiškite savo brangaus laiko planuodami dienos darbus, būkite spontaniški! Kad ir kuo užsiimtumėte, nesistenkite atsidurti aplinkinių dėmesio centre. Užteks visus linksminti! Šį kartą išsirinkite veiklą, kuri suteiktų jums daugiausiai malonumo ir pasiduokite laisvadienio magijai.



Net jeigu patys savęs nelaikote lyderiais, aplinkiniai žavisi jumis ir dažnai prašo jūsų patarimo. Žinoma, tai nereiškia, kad jums trūksta vadovo sugebėjimų. Paprasčiausiai jau pavargote aiškinti visiems, ką jie turėtų daryti. Atsipalaiduokite ir nuveikite ką nors tik dėl savęs. Galų gale, juk tam savaitgalis ir yra!



Planetos apdovanojo jus išskirtinėmis įžvalgomis, kurios šiandien padės atsakyti į daugybę rūpimų klausimų. Kaip bebūtų, esate smalsūs, tad rizikuojate paleisti savo sėkmę. Nebandykite išsiaiškinti daugiau, nei privalote. Jeigu nusprendėte leistis į naują žygį, nedarykite to vieni. Ieškokite bendraminčių!



Šiandien galite sutikti labai ypatingą žmogų, priversiantį jūsų širdį plakti smarkiau. Taigi, pasiruoškite pademonstruoti savo žavesį ir leiskite šiems santykiams vystytis. Jeigu niekada nesiryšite perkelti bendravimą į asmeniškesnį intymesnį lygmenį, taip niekada ir nesužinosite, kuo visa tai būtų pasibaigę!


admin · 2019-03-16 02:00 · 662 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt