TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-02 12:03
Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-03-15)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-03-15)


Jus užplūdę prisiminimai gali taip įaudrinti vaizduotę, kad sunkiai sugebėsite apie tai kalbėti nesukeldami nedidelės dramos. Laimei, galiausiai įgimtas optimizmas padės susitvarkyti su emocijomis. Neleiskite, kad nepagrįstos baimės atskirtų jus nuo mėgstamos veiklos. Kurkite, išlaisvinkite fantaziją – tai neabejotinai padės įveikti nerimą!



Įsivaizduosite tobulą ateitį ir būsite pasirengę padaryti bet ką, kad ją įgyvendintumėte. Kaip bebūtų, kol kas labiau užsiimsite planavimu nei realiais veiksmais. Prieš aptarinėdami savo idėjas su aplinkiniais, pasistenkite patikrinti kiekvieną faktą. Menkutis nesusipratimas gali akimirksniu surišti jums rankas! 



Dabar visai palankus metas planuoti keletą ateinančių mėnesių į priekį. Žinoma, galvodami apie ateitį, neužmirškite ir savo artimųjų interesų. Neskubinkite įvykių ir leiskite sau pasimėgauti kiekviena akimirka. Gebėkite eiti į kompromisą ne tik su kitais, bet ir su pačiais savimi!



Jeigu pastaruoju metu jūsų širdį vėl sušildė meilė, nebedvejokite! Dabar nėra jokio reikalo slėptis savo saugiame kiaute! Kaip bebūtų, planetos vis bandys jums priminti nepavykusius santykius, todėl bus sunku savimi pasitikėti. Atėjo metas apsispręsti dėl savo ateities. Tad susikaupkite ir atvirai pasikalbėkite apie savo baimes su mylimu žmogumi.



Galvoje suksis daugybė idėjų, tačiau dabar geriausia būtų išsirinkti vieną ir ties ja apsistoti. Niekas neabejoja jūsų darbštumu ir ryžtu, bet jeigu nualinsite save begaliniu darbų sąrašu, nieko nepradžiuginsite. Taigi, atsipalaiduokite ir skirkite sau daugiau laiko. Pasaulis nesugrius, jeigu kai kuriuos reikalus užbaigsite šiek tiek vėliau nei planavote.



Apnikusios dvejonės trukdys jums įgyvendinti savo planus laiku, tačiau nepasiduokite. Juk neatsisakysite svajonių dėl keleto nepalankių aplinkybių?! Tikėtina, teks įveikti ne vieną kliūtį, kad galėtumėte suderinti savo fantazijas su realybe, tačiau planetos pataria, stengtis tikrai verta. Taigi, pasitikėkite savo įgūdžiais ir siekite aukštumų!



Atrodo, kad kuo labiau stengiatės, tuo mažiau priartėjate prie savo tikslo? Pastaruoju metu leidžiatės vedini adrenalino troškimo. Kaip bebūtų, dabar geriausia tiesiog atsipalaiduoti ir stebėti kintančias aplinkybes. Prisitaikykite prie jų! Vykite šalin visas negatyvias mintis, o jeigu nerimo vis tiek nepavyksta atsikratyti, užsiimkite paprasčiausia fizine veikla. Ji tikrai padės prasiblaškyti!



Jaučiatės pavargę nuo perdėto mandagumo ir etiketo taisyklių, tad gal jau atėjo metas prisiminti paprastas žemiškas pramogas? Pažaiskite su vaikais, nueikite į kiną arba užsiimkite mėgstama veikla. Juk savaitgalis beveik prasidėjo, tad atsipalaiduoti tiesiog privaloma! Pasilinksminkite ir netrukus atgausite įkvėpimą kasdieniams darbams.



Esate pasiruošę nuversti kalnus, tad bereikia surasti bendraminčių. Kaip bebūtų, ne visada lengva įkalbėti aplinkinius prisidėti prie jūsų plano. Tai žinodami, pasistenkite dar prieš pradėdami kalbėti gerai apgalvoti kiekvieną argumentą. Nebūkite kategoriški ir leiskite kiekvienam dalyviui jūsų projekte atrasti savo prasmę.



Šiandien planetos apdovanos jus papildomu energijos pliūpsniu, tad būsite įsitikinę, kad prireikus sugebėsite įveikti visus savo varžovus. Deja, dienai įsibėgėjus, teks suvokti, kad jūsų automobilis paprasčiausiai neturi pakankamai galios aplenkti kitus. Tikėtina, kad grindėte savo planus klaidingai interpretavę aplinkybes. Tad surimtėkite ir nesitikėkite, kad viskas natūraliai klostysis taip, kaip norėtumėte!



Galbūt nuskambės keistai, tačiau atėjo metas šiek tiek nusiraminti ir siekti savo tikslų taikesniais būdais. Trumpas atokvėpis padės iš naujo įvertinti savo galimybes, tad į žaidimą sugrįšite ne tik atgavę jėgas, bet ir kupini naujų idėjų! Klausykitės savo vidinio balso ir tikrai nepasigailėsite!



Negalėdami patenkinti savo poreikių asmeniniame gyvenime, jausitės nusivylę ir nelaimingi. Deja, šiomis dienomis romantiškoji Venera tik dar labiau paaštrins vienišumo pojūtį. Daug mieliau pasinertumėte į jaukų mylimojo glėbį,  nei leistumėte laiką vieni. Kad ir ką bedarytumėte, atsipalaiduokite. Turite marias laiko praskaidrinti savo kasdienybę, taigi pasinaudokite tuo!


admin · 2019-03-15 02:00 · 692 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt