TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Atanazas Eidmantas Meilė Meilutė
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-03-14)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-03-14)


Puikiai suprantate, kiek daug šiandien reikia padaryti, tačiau dėl kažkokios priežasties jaučiate tam vidinį pasipriešinimą. Laimei, Visata paskatins jus mąstyti netradiciškai ir suteiks papildomos energijos bei įžvalgų! Sėkmė pasiekiama ranka, tad pirmyn!



Nors trokštate puikios karjeros ir profesinio pripažinimo, šiandien asmeninis tobulėjimas taps jūsų prioritetu. Planetų paskatinti leisitės į dvasinę kelionę, išbandyti įvairias savęs pažinimo bei meditacijos praktikas. Tik neapsižiokite daugiau nei pajėgsite sukramtyti. Geriau iš anksto apsiribokite vienu pasirinkimu ir jį nuodugniai išanalizuokite.



Išsikelkite aukštus tikslus ir nepabijokite būti agresyvesni, kad juos pasiektumėte. Šiandien planetos žada sėkmę ir pripažinimą, tad neleiskite įgimtam kuklumui stoti jums skersai kelio! Jeigu vis dar nesate ten, kur norėtumėte būti, vadinasi, nepakankamai stengiatės. Atminkite, jog viskas įmanoma, kai tikėjimas savimi yra didesnis už baimes!



Šiandien Visata paskatins jus labiau susirūpinti savo finansiniais reikalais. Nieko neatidėliokite: sumokėkite sąskaitas, atiduokite skolas. Visata padės priimti geriausius finansinius sprendimus, kad vėliau galėtumėte ramiai mėgautis puikiu vakaru su bičiuliais ar šeima.



Šiandien sugebėsite įtikinti pasaulį pačiomis beprotiškiausiomis savo idėjomis! Tiesą pasakius, būsite tokie įtaigūs, kad norėdami gauti kažkieno pritarimą, nė neturėsite išvardinti visų pasiūlymo pliusų ir minusų. Mąstysite inovatyviai ir to pakaks, kad žmonės sektų paskui jus į pasaulio kraštą.



Šiandien jus apniks dvejonės ar pastaruoju metu judate teisinga linkme. Galbūt derėtų viską mesti ir imtis ko nors visiškai naujo? Būdami gana prastos nuotaikos būsite linkę užsipulti visus, kas tik drįs paprieštarauti jūsų logikai. Laimei, sugebėsite laiku susiturėti ir neapsunkinti savo socialinių reikalų. Tai žinodami, mažiau triukšmaukite – daugiau išgirskite!



Stovite kryžkelėje ir nežinote, į kurią pusę pasukti? Nepaisant to, kad daug domėjotės ir analizavote įvairias savo galimybes, kol kas negalite tvirtai apsispręsti. Visa tai dėl planetų įtakos, kurios kursto jus išbandyti naujoves ir neatsisakyti saugaus užnugario. Kosminė energija išties sudėtinga, tad kol kas susilaikykite nuo bet kokių lemtingų sprendimų.



Šiandien būsite gana permainingos nuotaikos, tad vargšai tie, kurie ne laiku pasipainios jums po kojomis! Trokšite savo darbus daryti vieni ir džiaugsitės, jeigu per visą dieną niekam nieko iš jūsų neprireiks. Kaip bebūtų, Visata jums palanki, tad net ir tokios emocinės būsenos sugebėsite išlikti mėgstami aplinkinių. Atidžiai kausykitės ir būkite pasirengę kompromisui!



Niekas taip nekaitina jūsų kraujo kaip aštri diskusija, kurioje jaučiatės kompetentingi sudalyvauti! Labai tikėtina, jog šiandien būsite pasirengę padaryti bet ką, kad patikrintumėte kažkieno faktus ir įrodytumėte savo tiesą.



Šiandien jausitės labai neužtikrinti dėl savo sprendimų. Atrodys, kad vienas klaidingas žingsnis gali jus pražudyti ir, deja, su šia niūria nuostata gyvensite didžiąją dienos dalį. Skrupulingai išanalizuosite kiekvieną smulkmeną ir tai gali jus privesti prie bereikalingų barnių su aplinkiniais. Nedramatizuokite susiklosčiusios situacijos, luktelėkite, kol kosminė energija šiek tiek prašviesės ir tuomet padarysite viską, ką privalote padaryti. Neskubėkite!



Nors iš pažiūros atrodote pasitikintys savimi, viduje nerimaujate ir dvejojate dėl savo sprendimų. Dėl šios priežasties vos išgirdę kritišką pastabą galite užsiliepsnoti kaip degtukas! Tai žinodami, pasistenkite nesikarščiuoti ir iš susiklosčiusios situacijos pasiimti kiek įmanoma daugiau gero. Juk nuomonių įvairovė – ne kliūtis jūsų kelyje, o vertingas privalumas!



Kol kas dar nesate apsisprendę ar jūsų idėja yra pakankamai brandi, kad būtų galima apie ją papasakoti platesnei auditorijai. Nieku gyvu nestebėsite, kaip kažkas jūsų išmylėtą kūrinį talžo kritikos strėlėmis! Dažniausiai renkatės saugų ėjimą ir nerizikuojate, tačiau ar visada tai geriausia jūsų išeitis? Pasikalbėkite apie tai su patikimu bičiuliu!


admin · 2019-03-14 02:00 · 733 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt