TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Atanazas Eidmantas Meilė Meilutė
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-03-13)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-03-13)


Nors darbo savaitė dar tik įpusėjo, jus užplūdusi pavasarinė nuotaika vis trukdys susikaupti svarbiems darbams. Jau svajosite apie atostogas! Tai žinodami, svarbiausius darbus atlikite pirmoje dienos pusėje, atidžiai pasirašinėkite dokumentus, tikrinkite grąžą prie kasos, atsargiai vairuokite. 



Šiandien planetos kaip reikiant pakurstys jūsų aistras, tad bendraudami su priešingos lyties atstovais daugiau flirtuosite ir būsite pasirengę leistis į romantiškas avantiūras. Negana to, Visata apdovanos jus skvarbiu žvilgsniu, tad dabar net pačioje buitiškiausioje situacijoje sugebėsite įžvelgti finansinės naudos. Tai ypač puikus metas derėtis dėl didesnio atlygio, ką nors parduoti ar investuoti pinigus.



Šiandien visa jėga pajusite sugrįžusį pavasarį: akimirksniu jūsų gyvenime viskas sužaliuos ir suvežės! Keletas įtakingų planetų apgaubs jus savo magiška energija, tad jausitės patenkinti visose gyvenimo srityse. Taigi, neskubėkite ir džiaukitės puikia diena.



Šiandien Visata paskatins susirūpinti savo meilės reikalais. Tikėtina, jog jūsų laukia ilgas atviras pokalbis su mylimu žmogumi, tačiau turėkite omenyje, kad užuot tylėję dėl partnerio ramybės,  geriau nuoširdžiai išsakykite, kas jus neramina. Keletas nemalonių akimirkų gali išlaisvinti jus nuo slegiančios įtampos ateityje!



Šiandien būsite jėga, su kuria privalės skaitytis visi. Nepaisant to, paprastas flirtas gali taip įkaitinti atmosferą, kad nebeturėsite laiko apsvarstyti savo veiksmų pasekmes, greiti sprendimai gali labai įkvėpti, bet gali ir emociškai įskaudinti. Verčiau tegu nugali tiesos, o ne malonumų troškimas: ilgalaikėje perspektyvoje dėl to jausitės geriau.



Šiandien būsite neįprastai jausmingi. Trokšite išreikšti savo norus, kad ir kokie keisti jie būtų, ir jeigu išliksite atviri naujiems būdams patirti malonumą, greičiausiai sulauksite netikėtai gerų rezultatų. Lygiai taip pat gali pasikeisti ir jūsų meilės santykiai. Jei išliksite atviri ir sąžiningi, būsite suprasti ir mylimi.



Šiandien jausitės gana dviprasmiškai. Viena vertus, trokšite būti su žmogumi, kuris priima jus tokius, kokie esate. Kita, harmoningų santykių su antrąja puse vardan būsite pasirengę prisitaikyti, tad galiausiai mylimasis net nesupras, kokie iš tiesų esate. Šiandien Visata jums palanki, tad nebijokite keisti bendravimo stilių ir šokiruoti. Vienaip ir kitaip atvirumas padės jums pasijusti laimingiems!



Puikiai įsivaizduojate savo ateitį ir nėra nieko, kad šiandien galėtų jums sutrukdyti pasiekti numatytus tikslus. Kad ir ką sugalvotumėte, aplinkiniai jus palaikys kiekviename žingsnyje. Deja, planetos perspėja, kad dabar rizikuojate persistengti ir rimtai pakenkti savo sveikatai.Tai žinodami, tarp darbų neužmirškite laiku pavalgyti ir pailsėti!



Keletas įtakingų planetų šiandien paskatins jus ieškoti gyvenimo malonumų: skanaus maisto, kokybiškos muzikos, pramogų. Negana to, turėsite galimybę susipažinti su įkvepiančiais žmonėmis, kurie vienaip ar kitaip padės praplėsti akiratį, suteiks informacijos ir pamokys. Pasinaudokite tuo!



Šiandien išgyvensite gana dviprasmišką dieną. Viena vertus, Visata primins jums būti atidesniems smulkmenoms ir nesiblaškyti kol neužbaigsite užduoties. Kita, drąsins ieškoti naujų saviraiškos priemonių ir būti entuziastingesniems darbe. Paradoksalu, tačiau kuo greičiau su tuo susitaikysite, tuo bus lengviau nuspręsti, ką daryti toliau.



Nors Visata provokuoja jus elgtis spontaniškai, šiandien derėtų elgtis santūriau. Siekdami savo tikslų būsite linkę netausoti jėgų, tačiau prisiminkite, jog prieš pradėdami bėgti, turite išmokti vaikščioti. Neskubėkite!



Šiandien bus labai sunku susikaupti. Planetos paskatins jus kalbėti tai, ką matote, net jeigu tiesa ir įskaudintų kitus žmones. Nors tyla padėtų išvengti konfliktinių situacijų, būsite linkę paaukoti ramybę dėl to, kad įrodytumėte savo tiesą ir pranašumą. Atminkite, kad iš tiesų laimingi pasijusite tik pasielgę teisingai!


admin · 2019-03-13 02:00 · 677 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt