TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Atanazas Eidmantas Meilė Meilutė
Antradienio Dienos Horoskopas (2019-03-12)

Antradienio Dienos Horoskopas (2019-03-12)


Šiandien būsite it gaivaus oro gurkšnis kažkieno labai liūdname ir nelaimingame gyvenime. Jeigu kažkas iš draugų ar šeimos narių ateis paprašyti jūsų patarimo, kaip įmanoma gražiau vizualizuokite įsivaizduojamą ateitį ir bent jau kol kas nesukite sau galvos, kaip tai įgyvendinsite realiai. Tegu viltis įžiebia džiaugsmo kibirkštį nusivylusiame veide!



Nors lankstumas – viena puikiausių jūsų būdo savybių, šiandien derėtų elgtis konkrečiau. Kuo daugiau paliksite įvairių galimybių priimdami sprendimus, tuo didesnė tikimybė, kad galiausiai pasimesite gausybėje smulkmenų. Būkite ryžtingesni!



Bandydami priblokšti aplinkinius savomis idėjomis, šiandien kalbėsite neužsičiaudami. Kaip bebūtų, turėkite omenyje, kad tik nuoseklumas ir konkretūs faktai padės pasiekti klausytojų širdis. Kadangi iš prigimties esate tikri pokalbio meistrai, pasinaudokite šia savybe siekdami savo tikslų ir šiandien!



Šiandien būsite gana nepastovios nuotaikos, tačiau iš visų jėgų stengsitės to neparodyti aplinkiniams. Vengdami karštakošiškų klaidų, tyliai stebėsite besikeičiančias aplinkybes, kol sulauksite tinkamiausio momento prabilti apie savo jausmus. Kantrybė padės išsaugoti ramybę ir puikius santykius su aplinkiniais!



Šiandien jums lemta išspręsti įsisenėjusią santykių problemą. Tai žinodami, pasistenkite inicijuoti atvirą pokalbį su mylimu žmogumi ir aptarkite viską, kas jau seniai neduoda jum ramybės. Kalbėdami, būkite dėmesingi savo pašnekovui ir klausykite lygiai tiek pat, kiek ir leidžiate sau kalbėti.



Nepaisant to, kad pusę dienos praleisite svajodami, šiandien vis tiek sugebėsite nuversti kalnus. Pasinaudokite kosmine energija ir susikoncentruokite tik ties svarbiausiais darbais. Dažnai viena valanda pasiryžimo bei sunkaus darbo atstoja visą dieną plaukimo pasroviui!



Šiandien jausitės plėšomi į skirtingas puses, mat aplinkiniai kels jums gana absurdiškų reikalavimų. Trokšdami palaikyti tvarką ir harmoniją, stengsitės pateisinti kiekvieno sutikto žmogaus lūkesčius. Kaip bebūtų, neužmirškite, kad naudingiausi kitiems būsite tik visiškai patenkinę savo pačių poreikius!



Įsiklausykite į aplinkinių nuomonę ir visi manys, kad esate nepakeičiami diplomatai. Visata lėmė, kad šiandien turite išskirtinės įtakos kitų žmonių gyvenimams. Tad, jeigu nuoširdžiai išgirsite, su kokiomis problemomis susiduria jūsų aplinkos žmonės, greičiausiai sugebėsite jiems padėti atsikratyti negandų!



Atsikratykite pasenusių pažiūrų ir pasitikite naujas galimybes! Galbūt jūsų pasirinkti metodai nepasiteisins iš karto, tačiau tik eksperimentuodami gyvenime atrasite daugybę alternatyvų, apie kurias niekada nė neįsivaizdavote! 



Bandydami išlaikyti emocinę pusiausvyrą jausitės it balansuodami ant siauro lyno. Viena vertus, jums netrūks įkvėpimo ir ryžto kovoti dėl savo įsitikinimų, kita, jausitės gana nedrąsiai ir apribotai priimdami sprendimus. Negalėdami susikaupti būsite linkę sprukti nuo savo įsipareigojimų. Kaip bebūtų, prisiminkite savo brandžią ir atsakingą prigimtį – aplaidumo sau dar ilgai negalėtumėte atleisti!



Dažniausiai jus labiau motyvuoja aukštesni įsitikinimai nei akivaizdūs faktai. Kaip bebūtų, šiandien konceptualūs dalykai gali jus paprasčiausiai atitraukti nuo būtinų namų ruošos bei profesinių darbų. Leiskite sau filososuoti, tačiau kartu užtikrinkite, kad pasirūpinsite ir savo šeimos poreikiais!



Nejučiomis įsitraukėte į bendradarbių intrigas ir blogiausia tai, kad dabar nežinote, kuri pusė sako tiesą, o kuri meluoja. Prieš puldami ką nors palaikyti, atidžiai įvertinkite visus faktus ir nepasiduokite subjektyvioms simpatijoms. Drąsiai klausinėkite visų rūpimų klausimų, kol galiausiai bent kiek priartėsite prie tiesos!


admin · 2019-03-12 02:00 · 669 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt