Porcijų skaičius: 2
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1/4 vieneto raudongūžių kopūstų (didesnio)
1 vienetas morkų
1 sauja sezamo sėklų
šiek tiek mėtų
šiek tiek kalendros
šiek tiek baziliko
šiek tiek petražolių
Padažui:
2 šaukštai žaliųjų citrinų sulčių
2 šaukštai žuvies padažo
2 šaukštai sezamų aliejaus (ar kitokio neutralaus)
1 šaukštas imbiero (tarkuoto)
1 šaukštelis medaus (su kaupu)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kopūstą susmulkinkite, pjaudami plonom juostelėm.
2.
Morką sutarkuokit arba taip pat plonai supjaustykite.
3.
Susismulkiname ar suplėšome prieskonines žoleles.
4.
Sumaišome salotas. Galite uždaryti sandariai ir palikti dieną - dvi šaldytuve.
5.
Pasigaminkite padažą sumaišydami visus ingredientus. Skaniau, kai padažas pastovi bent kelias valandas ir skoniai išsibalansuoja.
6.
Prieš valgydami sumaišome salotas su padažu.
Patarimai:
•
Norėdami suminkštinti kopūstą, prieš tai nuplaukite jį po verdančiu vandeniu.