TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė tuno diena
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-03-11)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-03-11)


Galvoje – tūkstančiai nuostabiausių idėjų, tad užsirašykite visas jas, kad vėliau galėtumėte išsirinkti, kurios įgyvendinimo imsitės pirmiausiai. Visata lems, kad dabar sunkiausia bus išsirinkit patikimus bendražygius, vertus sužinoti jūsų sumanymus pirmiausiai. Neskubėkite kalbėti, prieš tai neįvertinę savo galimybių.



Iš prigimties esate logiką mėgstančios asmenybės, puikiai gebate derinti teorines žinias su praktinėmis. Tai bus viena iš pagrindinų priežasčių, dėl ko šiandien penlysite aplinkinių susižavėjimą, galbūt netgi gausite paaukštinimą ar premiją. Dalinkitės savo talentu su kitais ir mėgaukitės šlovės spinduliais.



Visatos padedami šiandien sugebėsite išspręsti daugybę įsisenėjusių problemų. Svarbiausia, nešvaistykite laiko bevaisėms diskusijoms. Jeigu matote, kad bendro sutarimo pasiekti jums taip ir nepavyks, veikite savo nuožiūra – planetų malonė lydės kiekvieną jūsų sprendimą, tad sėkmė garantuota!



Jeigu pastaruoju metu nusprendėte išmokti ką nors naujo, atminkite, praktika – geriausias būdas tai padaryti. Su kiekvienu sėkmingu bandymu jūsų pasitikėjimas savo jėgomis augs, tad užteks planuoti ir imkitės darbo!



Mus nuolat supa daugybė informacijos bei visuomenės formuojamų normų, tad reikia tikrai pasistengti, kad neprarastumėmė savo unikalumo. Laimei, šiandien žvaigždės jums šypsosi, tad be didesnių pastangų įtikinsite savo sumanymais kitus žmones ir greitai susirasite bendražygių. Puiku!



Šiandien Visata suteiks jums unikalią galimybę pažvelgti į save kito žmogaus akimis. Nors iš pradžių tai, ką pamatysite, gali iššaukti gynybinę reakciją, pasistenkite suvaldyti užplūdusias emocijas ir priimkite tai kaip dovaną, padėsiančią tapti geriausia savo pačių versija.



Šiandien planetos paskatins jus improvizuoti. Puikiai jausitės dirbdami didesnėje žmonių kompanijoje, noriai dalinsitės sumanymais, užduotimis ir nuostabiausia tai, jog priimdami sprendimus sugebėsite numatyti keletą žingsnių į priekį bei užbėgti kylančioms priblemoms už akių. Kolegos negailės jums pagyrų, tad mėgaukitės išties produktyvia, malonia diena.



Nebūtina daryti to, ką daro visi. Tikėkite savo nuomone ir tikėkite vidiniu balsu, o tuos, kurie su jumis nesutinka, mandagiai apeikite, kad nesudužtų jų didelis ir trapus ego. Būkite savimi – kuo labiau, tuo geriau. Stenkitės nešvaistyti laiko ir įgūdžių veltui – nustebinkite visus savo originaliomis idėjomis.



Šiandien trokšite gilesnų intymesnių išgyvenimų, nesvarbu, ar tai nauja meilė, darbas ar hobis. Kaip bebūtų, neskubėkite ir pernelyg neįsijauskite. Mėgaukitės kiekviena minute. Juk laimė – tai ištisa kelionė, ne kelionės tikslas.



Jūs, užsispyrėliai Ožiaragiai, garsėjate savo atkaklumu lipti į uolą, kai aplinkiniams tai atrodo visiškai neįmanoma! Visa tai todėl, kad karštligiškai trokštate įrodyti savo pranašumą ir visada siekiate pripažinimo. Kaip bebūtų, šiandien bus sunku susikaupti ir atidžiai įvertinti visas galimybes. Neklausykite aplinkinių patarimų ir juo labiau nesileiskite klaidinami aplinkinių dvejonių. Pasitikėkite savo jėgomis ir tikrai nesuklysite!



Jūsų širdis visuomet atvira kitiems, jūs stengiatės padėti ir daryti viską, kad gerai būtų visiems. Tačiau aplink netrūksta veikėjų, kurie mielai maitinasi jūsų skleidžiama energija ir nė neketina kažko pasiūlyti mainais. Nustatykite ribas, kad niekam nekiltų noro mindžioti jūsų savigarbos.  



Yra toks posakis: „nervus - į konservus“. Daug smagiau gyventi, kai jūsų nevargina nuolatinis vidinis triukšmas. Geriausiai ramybę atgausite per dvasines praktikas, meditaciją. Svarbu pažinti save ir žinoti, kaip veikia jūsų protas, kad, esant reikalui, galėtumėt pakilti virš savo įpročių ir juos kontroliuoti.


admin · 2019-03-11 02:00 · 708 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt