TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Atanazas Eidmantas Meilė Meilutė
Šeštadienio Dienos Horoskopas (2019-03-09)

Šeštadienio Dienos Horoskopas (2019-03-09)


Šiandien turite daugybę šaunių planų. Vienas iš jų – nuveikti ką nors neįprasto ir paįvairinti savo kasdienybę netradicine patirtimi. Kaip bebūtų, jau po pietų galite sulaukti nemalonios naujienos iš artimųjų, kuri privers iš esmės pakoreguoti numatytą darbotvarkę ir leistis į skubią kelionę šeimos reikalais. 



Šiandien leisitės į gana reikšmingą kelionę, kuri praturtins jūsų gyvenimą naujomis patirtimis bei pažintimis. Bendraudami su vyresniais žmonėmis, pasistenkite nutaisyti kuo nuolankesnį balso toną ir nekelkite balso. Negana to, dabar nei iš šio, nei iš to galite susipykti su mylimu žmogumi. Užmirškite išdidumą ir nuoširdžiai įsiklausykite į partnerio nuomonę!



Šiandien būsite pernelyg kritiški aplinkinių atžvilgiu. Pasistekite valdyti liežuvį, kad vėliau netektų gailėtis dėl neapdairiai ištartos frazės! Atidžiai planuokite išlaidas ir nesišvaistykite pinigais. Prieš įsigydami išties brangų pirkinį, aptarkite tai su šeimos nariais ar mylimuoju.



Jeigu pastaruoju metu vis sukate galvą, iš kur paimti papildomų pinigų, greičiausiai šiandien jums pavyks susitarti dėl trumpalaikės paskolos. Kad ir kaip nesmagiai atrodytų susiklosčiusi situacija, pasistenkite visko nedramatizuoti, nusiraminkite. Įtampa ir stresas tik prišaukia bereikalingas bėdas!



Šiandien būsite linkę elgtis gana impulsyviai, mat nuo ryto nerimausite dėl pablogėjusių santykių su autoritetingu žmogumi darbe ar šeimoje. Kalbėdami, gerai apgalvokite kiekvieną frazę ir pasistenkite įsiklausyti į savo pašnekovo poziciją!



Vienas netikėtas įvykis priešpiet gali iš esmės pakoreguoti visą jūsų darbotvarkę. Labai tikėtina, jog šiandien turėsite išvykti į trumpą darbo kelionę. Neliūdėkite, jeigu dėl jos teks atidėti kai kuriuos planus su šeima, mat keliaudami susipažinsite su įdomiais ir talentingais žmonėmis, kurie, greičiausiai, labai pravers jums kopiant į karjeros aukštumas.



Šiandien jums teks išvykti į trumpą kelionę darbo reikalais. Deja, toks netikėtumas gali nepatikti jūsų antrajai pusei, kuri jau buvo paruošusi savų planų šeštadienio vakarui. Pasistenkite kantriai paaiškinti visas aplinkybes ir siekite kompromiso. Juk prieš akis – net keletas laisvų dienų, tad labai pasistengę tikrai pajėgsite taikiai susitarti!

 



Šiandien jums puikiai seksis tvarkyti meilės reikalus ir, negana to, dar gi sugebėsite šiek tiek prisidurti prie kasmėnesinio uždarbio. Venkite finansinių spekuliacijų, būkite dėmesingi aplinkiniams ir šie jums atsilygins dovanodami šypsenas ir puikią nuotaiką.



Šiandien būsite nusiteikę gana melancholiškai ir tai neišvengiamai lems jūsų santykius su mylimu žmogumi. Laimei, dabar puikiai tvarkysitės su bet kokiais namų ūkio reikalais, tad fizinis darbas ir kasdienės užduotys padės greičiau prablaškyti niūrias mintis. Skirkite daugiau dėmesio vyresniems šeimos nariams. 



Šį rytą kalbėdami apie finansinius reikalus galite nesusivaldyti ir prarasti kantrybę. Nors pinigai – visada gana opi tema, pasistenkite nedramatizuoti susiklosčiusios situacijos. Užuot nervinęsi dėl to, ko negalite pakeisti, susitelkite įprastiems dienos darbams ir poilsiui.



Jeigu nesijaučiate patenkinti savo santykiais su mylimu žmogumi, nedvejodami pasakykite jam viską, kas jums neduoda ramybės. Atminkite, kad tik retas kuris sugeba skaityti svetimas mintis, tad, šiuo atžvilgiu, paprastas nuoširdumas padėtų išgelbėti susiklosčiusią situaciją.



Nepaisant to, kad šiandien šeštadienis, jausitės išsekę nuo patirto streso darbe ir socialiniame gyvenime. Venkite dviprasmiškų situacijų ir labiau susirūpinkite savo sveikata. Galbūt jau laikas apsilankyti pas gydytoją ar atgauti jėgas SPA procedūrose?


admin · 2019-03-09 02:00 · 688 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt