TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Atanazas Eidmantas Meilė Meilutė
Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-03-08)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-03-08)


Šiandien turite puikią galimybę pagerinti santykius su draugais. Tereikia pasitelkti kūrybiškumą, neprarasti kantrybės ir nuoširdžiai tikėti, kad pavyks! 



Šiandien būsite pasirengę sutvarkyti ilgai atidėliotus darbo reikalus. Labai tikėtina, kad jie bus susiję su kelionėmis ar tolėliau gyvenančiais žmonėmis. Kaip bebūtų, šeimyna nebus patenkinta tokiu jūsų apsisprendimu, nes ir namie turite gausybę reikalų. Pasistenkite atkreipti daugiau dėmesio į namiškių poreikius ir planuodami laiką derinkite savo sprendimus su artimaisiais.



Šiandienės jūsų pastangos neliks neįvertintos viršininkų, tačiau nepaisant to kai kurie asmeniniai projektai gali nepavykti dėl nepalankiai susiklosčiusių aplinkybių. Jeigu tik galite, nesėskite už vairo. Planetos perspėja apie didelę nelaimingų atsitikimų tikimybę!



Nuo ankstyvo ryto skraidžiosite padebesiais, mat mylimasis apdovanos jus išskirtiniu dėmesiu ir staigmenomis. Negana to, jums netrūks nei pinigų, nei sveikatos, kad galėtumėte įgyvendinti viską, ko tik užsigeiste. Dėmesingai atlikite jums pavestas uždutois darbe ir jau popiet galėsite lengviau atsikvėpti bei praleisti daugiau laiko su artimais žmonėmis.



Šiandieniams jūsų planams sutrukdyti gali tik finansinės kliūtys, tačiau dėl to neverta nerimauti. Juk visada galite paprašyti mažos paskolos iš artimų bičiulių ar šeimos narių. Popiet vienas iš seniai pažįstamų kolegų gali pasiūlyti jums pelningą sandorį. Neskubėkite sutikti, tačiau kartu nemąstykite per ilgai, kad nepražiopsotumėte puikios galimybės. 



Dar ryte galite pavėluoti į svarbų susitikimą ir dėl to siaubingai liūdėsite. Pasistenkite neprarasti savitvardos, priešingu atveju įsivelsite į išties nemalonią diskusiją su bendradarbiais ar net viršininku. Susitelkite į svarbiausius dienos darbus ir nesidrovėkite išklausyti labiau patyrusių kolegų patarimus. Vakare atsipalaiduokite ir skirkite daugiau laiko šeimai.



Šiandien planuojate šiokias tokias pertvarkas namie, tačiau jaudinatės, kad tam gali nepritarti jūsų gyvenimo partneris. Gerai apmąstykite savo prioritetus ir nesavivaliaukite! Priimdami sprendimus, neužmiršite pasitarti su šeimos nariais ir įsiklausykite į jų lūkesčius.



Šiandien jums lemta pasiekti profesinių aukštumų ir už tai pelnyti dosnų finansinį atlygį. Labai tikėtina, kad po pietų sulauksite viliojančio pasiūlymo imtis papildomo darbo, kuris padės užsitikrinti materialiai tvirtą ateitį. Neatsisakykite kelionių ir didesnių žmonių susibūrimų. Dabar – jūsų sėkmės metas!



Labai tikėtina, kad tik šiandien sužinosite, jog rytoj turite nuveikti šį tą labai svarbaus darbo atžvilgiu. Nors iš pradžių dėl to labai liūdėsite – juk ant plauko pakibs jūsų savaitgalio planai! – pasistenkite nurimti. Greičiausiai šis įvykis apdovanos jus neįkainojama patirtimi, kuri padės jums ne tik profesiniame, bet ir asmeniniame gyvenime.



Draugo patarimas šiandien privers jus kaip reikiant susimąstyti. Galbūt nederėtų taip verstis per galvą dėl didesnio atlygio? Juk visų pasaulio pinigų vis vien neuždirbsite. Pradėkite gyventi! Šiandien trokšite skirti daugiau laiko mokslams, tobulėjimui, tačiau tuo pat niekaip negalėsite atsikraytti minties, kad skiriate per mažai laiko mylimajam ar draugams.



Dar priešpiet jus pasieks puikios naujienos, susijusios su tolimesnėmis kelionėmis ir kai kuriais jūsų ateities planais. Kaip bebūtų, neskubėkite priimti galutinio sprendimo prieš tai gerai nepasitarę su mylimu žmogumi. Tikėtina, kad jis jau turi savų planų, kurie visiškai nedera su jūsiškiais!



Atrodo, kad aplinkiniai šiandien bando išlieti savo nepasitenkinimą kaip tik ant jūsų. Kaip bebūtų, nepasiduokite negatyviai nuotaikai ir kaip įmanydami venkite aršių diskusijų. Užuot stengęsi įrodinėti savo tiesą darbe, pradėkite savaitgalį anksčiau ir skirkite daugiau laiko šeimai.


admin · 2019-03-08 02:00 · 711 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt