TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė tuno diena
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-03-07)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-03-07)


Bendradarbiaudami su kolegomis šiandien užbaigsite ypač įdomų ir pelningą projektą, tačiau nuotaiką temdys įsivyravusi įtampa tarp jūsų ir mylimojo. Pasistenkite nesikarčiuoti ir dienai dar nesibaigus galėsite mėgautis ramybe partnerio glėbyje. 



Nuo ankstaus ryto jus neramins audringi santykiai su mylimu žmogumi. Apsiginkluokite kantrybe ir pasistenktie išlaukti, kol jūsų mylimasis šiek tiek nurims. Tikrai neverta aiškintis santykius kai emocijos liejasi per kraštus! Po pietų jums pasitaikys puiki galimybė išvykti į neilgą kelionę darbo reikalais. Pasinaudokite šia proga ir galbūt sugebėsite įvertinti susiklosčiusią situaciją iš šalies!



Šiandien galite susikivirčyti su mylimu žmogumi dėl seniai planuotos kelionės. Labai tikėtina, kad paskutinę minutę jūsų ir jo nuomonės išsiskirs dėl kai kurių labai reikšmingų detalių. Tam, kad išvengtumėte didesnio konflikto, pasistenkite į susiklosčiusią situaciją pažvelgti iš šalies ir realiai įvertinkite savo finansines galimybes. Pasikliaukite mylimojo intuicija ir tikrai nesuklysite!



Šiandien Visata globos visus sprendimus, susijusius su permainomis jūsų darbe. Labai tikėtina, kad gausite ypač viliojantį pasiūlymą išvykti į keleto dienų tobulinimosi kursus ar seminarą svečioje šalyje. Nepraleiskite galimybės susipažinti su svarbiais, įtakingais žmonėmis!



Šiandien jums netrūks pasitikėjimo savimi, tiesiog trykšite entuziazmu bei energija, tad nenuostabu, kad drąsiai permąstysite savo kasdienybę ir imsitės keisti jūsų netenkinančius aspektus. Po pietų jūsų laukia draugiškas susitikimas su artimaisiais arba bičiuliais. Bendraudami, pasistenkite neužgožti kitų pašnekovų ir įsiklausykite į aplinkinių nuomones.



Šiandien aplinkiniai įvertins jūsų talentus bei atsidavimą, todėl labai tikėtina, kad pagaliau pradėsite uždirti daugiau. Jeigu jau kurį laiką planavote priimti atsakingą finansinį sprendimą, nebeatidėliokite – Visata globos jus, kad ir ką benuspręstumėte. Dirbdami neužmirškite skirti pakankamai laiko šeimai.



Nuo ankstyvo ryto jausitės sunerimę ir įsitempę. Dėl šios priežasties gali sušlubuoti jūsų santykiai su kolegomis ir šeimos nariais. Venkite pažadų, kuriuos vargiai sugebėsite ištesėti. Skirkite daugiau laiko kūrybiškai ir maloniai veiklai.



Šiandien kuo puikiausiai tvarkysite visus su buitimi susijusius reikalus. Negana to, dabar Visata suteiks jūsų svajonėms ypatingo polėkio, tad planuokite, kurkite ateities viziją ir nustebsite, kaip greitai ir tiksliai visa tai išsipildys!



Jeigu šiandien planuojate išvykti į kelionę, ypač rūpestingai patikrinkite, ar turite visus reikiamus dokumentus, apsidrauskite bagažą ir saugiai vairuokite. Neprisiimkite daugiau atsakomybės nei pajėgsite susitvarkyti. Venkite lemtingų finansinių sprendimų ir neišlaidaukite!



Šiandien jūsų finansinė situacija žymiai pagerės. Tikėtina, jog gausite premiją už puikiai atliktus darbus, o gal sužinosite apie palikimą ar brangią dovaną? Dabar turite puikią galimybę tinkamai investutoi, tačiau prieš priimdami sprendimą neskubėkite ir kruopščiai įvertinkite galimą riziką.  Po pietų jums teks išvykti į trumpą kelionę šeimos reikalais.



Šiandien būsite visai nenusiteikę daug bendrauti, tad iš paskutinių stengsitės atidėti visus numatytus darbo susitikimus ar vakarėlius. Dabar taip pat ne pats palankiausias metas brangiems pirkiniams, taigi, tiesiog atsipalaiduokite ir nuveikite ką nors malonaus.

 



Dar ryte jums teks leistis į keletą trumpų išvykų asmeniniais reikalais. Greičiausiai tam, kad viską suspėtumėte laiku, teks paprašyti šeimos pagalbos. Jeigu šiandien turite vairuoti, akylai stebėkite kelio ženklus ir paisykite kelių eismo taisyklių. Neapdairumas gali brangiai kainuoti!


admin · 2019-03-07 02:00 · 678 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt