TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Be vienybės nėr galybės
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-03-06)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-03-06)


Nuo akstyvo ryto suksitės it voverės rate. Laimei, iš prigimties esate kūrybiški, tad tikrai sugalvosite, kaip laiku įgyvendinti visas numatytas užduotis. Vakare galite pasijusti išsekę, tačiau atsigauti jums padės artimųjų draugija ir ramus poilsis ant sofos!



Šiandien planetos jus globoja, tad nesunkiai įveiksite visas kliūtis savo kelyje. Tai ypač palankus metas laikyti egzaminus, užsiimti menais ar pristatyti viešą pranešimą didžiulei žmonių auditorijai. Negana to, jausitės laimingi ir saugūs, mat meilės reikalai taip pat klostysis kaip per sviestą. Skirktie daugiau dėmesio jauniausiems savo šeimos nariams!

 



Pastaruoju metu sukote galvą, kaip pradėti naują verslo projektą, tačiau vis susiduriate su finansinėmis kliūtimis. Pasitelkite kūrybiškumą ir nesidrovėkite pasimokyti iš svetimos patirties. Deja, bet po pietų jūsų laukia emocinis nusivylimas. Nesikarščiuokite ir venkite ilgesnių kelionių!



Planetos jums palankios, tad nesidrovėdami planuokite ateitį, svajokite! Dabar turite ypač puikią galimybę pasižymėti bendruomenės reikaluose. Taigi, jeigu jau seniai planavote įsitraukti į kokios nors organizacijos veiklą, nebegaiškite nė minutės. Vakare praleiskite daugiau laiko su artimaisiais. Jų apsuptyje atgausite jėgas ir pasiruošite naujiems iššūkiams.



Šiandien jums puikiai seksis tvarkyti tiek šeimyninius, tiek darbo reikalus. Aplinkiniai vertins jūsų idėjas ir iniciatyvą, puikiai jausitės bendraudami su žmonėmis, tad nesunkiai išspręsite visas kasdienes problemas. Planuokite ateitį, tačiau tai darydami, venkite spekuliacijų.



Atėjo metas pademonstuori pasauliui, kokie kūrybiški ir talentingi esate. Spręsdami finansinius klausimus, neužmirškite pasikonsultuoti su labiau patyrusiais žmonėmis. Ypač vertingas bus vyresnio giminaičio patarimas. Po pietų galite sulaukti netikėto šeimos draugų vizito.



Šį rytą būsite tokie užsisvajoję, kad nė nepastabėsite akivaizdžių svarbių dalykų. Dėl šios priežasties jums derėtų vengti naujos veiklos ir svarbių sprendimų. Prieš ko nors imdamiesi keletą kartų gerai apsvarstykite visas galimybes ir neužmirškite pasikonsultuoti su kolegomis ar artimaisiais.



Nuo ankstaus ryto būsite gana irzlūs ir nelaimingi, o tai apsunkins santykius su aplinkiniais žmonėmis. Kad ir kuo užsiimtumėte, būkite budrūs: atsargiai vairuokite, įvertinkite savo fizines galimybes ir neprisižadėkite to, ko nepajėgsite ištesėti. Vakare galėsite labiau atsipalaiduoti ir skirti daugiau laiko savo hobiams.



Šiandien jums pasitaikys puiki galimybė imtis naujos veiklos, ilgainiui kaip reikiant pastorinsiančios jūsų piniginę. Visai nesunkiai pelnysite vadovų ar verslo partnerių pasitikėjimą bei pripažinimą, tačiau dėl to, deja, rizikuojate užsitraukti kolegų pavydą. Dirbdami nepersistenkite ir saugokite sveikatą!



Pasikliaukite savo sukaupta patirtimi bei instinktais ir dirbdami pasieksite pačių geriausių rezultatų. Šiandien būsite kupini jėgų bei ryžto, kurį netruks pastebėti ir įvertinti aplinkiniai. Labai tikėtina, kad dabar įsivelsite į gana audringą diskusiją su vienu iš bičiulių ar kolegų dėl senos, bet dar neužmiršktos, paskolos. Venkite bet kokio pobūdžio spekuliacijų, antraip rizikuojate prarsti daugiau nei galėjote tikėtis.



Vienas netikėtas įvykis anksti ryte gali iš esmės pakoreguoti jūsų ir kolegų santykius. Kaip bebūtų, permainos tik į gera, tad neatidėliokite svarbių darbo susitikimų, verslo pietų ar investicinių sumanymų. Priimdami spendimus pasikliaukite intuicija!



Viena vertus, niekaip negalėsite susitaikyti su sunkia finansine padėtimi, kita, būsite puikios intelektinės formos, tad džiugiai imsitės bet kokio protinio darbo. Planetos pataria atidžiia įvertinti savo profesines perspektyvas. Galbūt atėjo metas pasukti kitu karjeros keliu ir siekti didesnio pasitenkinimo tuo, ką darote?


admin · 2019-03-06 02:00 · 712 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt