TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Per kvailą galvą ir kojom vargas
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-03-04)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-03-04)


Atėjo metas pagalvoti apie ateitį, tad nebijokite atsakingų finansinių sprendimų, būkite iniciatyvūs darbe, kaupkite profesines žinias įvairiuose seminaruose bei konferencijose. Negana to, šiandien ypač palanki diena keliauti asmeniniais interesais. Taigi, išnaudokite visas galimybes!



Savo įgimto užsispyrimo ir sumanumo dėka šiandien netruksite įveikti net pačias sudėtingiausias užduotis. Kadangi būsite ypač plepūs, aplink save subursite didelį smagiai nusiteikusių pašnekovų būrį. Dalinkitės puikia nuotaika!



Šiandien būsite kaip niekad energingi, tad labai tikėtina, jog pagaliau sugebėsite užbaigti seniai inicijuotą pelningą projektą. Venkite nesutarimų su kolegomis ir namiškiais. Atminkite, kad daugiausiai pasieksite bendraudami ramiai ir siekdami kompromisų!



Galbūt pastaruoju metu užsimojote padaryti daugiau nei leidžia jūsų galimybės ir dabar dėl to tenka susidurti su nemaloniomis aplinkinių replikomis? Nenukabinkite nosies ir toliau drąsiai siekite užsibrėžto tikslo. Jeigu reikia, pasiieškokite pagalbininkų. Juk tikrai neprivalote padaryti visko vieni!



Sakoma, kai nesiseka meilėje, puikiai krenta kortos. Prisiminkite šią taisyklę, mat dabar jausitės kur kas geriau tvarkydami su darbu ar verslu susijusius reikalus nei spręsdami širdies dilemas. Atminkite, kad visos problemos turi savo sprendimą. Tereikia mąstyti kūrybiškai ir nebijoti peržengti pačių nusistatytas ribas!



Adrenalinas pulsuoja jūsų gyslomis, mat trokštate kuo greičiau įgyvendinti savo šiandienes vizijas. Stebėkite Visatos ženklus ir jie padės jums nenukrypti nuo pasirinkto kelio. Neskubėkite! Jeigu idėja – išties verta dėmesio, jai paprasčiausiai lemta išsipildyti!



Pirmoje dienos pusėje jums teks pakeliauti asmeniniais ir darbo reikalais. Nors jums netrūks pasitikėjimo savimi, neskubėkite priimti sprendimų prieš tai gerai neįvertinę galimo rizikos. Meilės santykiuose elkitės diplomatiškiau ir neprimeskite savo įsitikinimų išrinktajam.



Šiandien darbe gali įsivyrauti nemaloni įtampa ir nepaisant visų jūsų pastangų kažką pakeisti greičiausiai tiesiog turėsite pralaukti nemalonų laiką. Nepriimkite susiklosčiusios situacijos kaip asmeninės nesėkmės ir neabejokite savo kompetencija!



Nors jūsų laukia gausybė atsakingų darbų, šiandien būsite linkę atsiduoti kūrybiškai veikai. Nesukite galvos dėl aplinkinių lūkesčių. Jeigu pasinersite į svajonių pasaulį nepriekaištingai atlikę visas pareigas, kritika yra mažiausia, dėl ko turėtumėte jaudintis!



Aplinkiniams gali pasirodyti, kad šiandien elgiatės gana lengvabūdiškai, taigi nesistebėkite, jeigu dienai dar neįsibėgėjus, visi stengsis jums patarti ir pamokyti. Nesikarščiuokite dėl susiklosčiusios situacijos, mat daugiau pasieksite mąstydami diplomatiškai ir bendradarbiaudami.



Manote, kad jau turite visus reikiamus atsakymus priimti lemiamą sprendimą, todėl jums visiškai nerūpi aplinkinių nuomonė. Nors noriai išklausysite kolegų ar šeimos narių patarimų, tiesa ta, kad jau esate nutarę, kaip elgsitės toliau. Pasistenkite mąstyti plačiau ir neatmeskite galimybės pasimokyti iš svetimos patirties.



Tikėtina, kad šiandien mylimasis bus kaip niekad įsijautęs į jūsų tėvų vaidmenį. Kaip bebūtų, neskubėkite dėl to kaltinti aplinkybių. Pamąstykite, galbūt savo elgesiu patys iššaukėte tokią situaciją. Jeigu norite kažką pakeisti, pradėkite nuo savęs!


admin · 2019-03-04 02:00 · 681 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt