TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Per kvailą galvą ir kojom vargas
Sekmadienio Dienos Horoskopas (2019-03-03)

Sekmadienio Dienos Horoskopas (2019-03-03)


Svarbiausius dienos darbus pasistenkite atlikti iki pietų, mat vėliau jausitės kur kas tingesni ir trokšite tiesiog pailsėti. Labai tikėtina, kad vienas iš artimų draugų šiandien nuvils jūsų pasitikėjimą. Pasistenkite to labai nesureikšminti ir prieš darydami lemtingas išvadas, luktelėkite kol emocijos šiek tiek nurims. Atsipalaiduokite iį mėgaukitės sekmadieniu.



Šiandien galite sulaukti skaudaus likimo smūgio, susijusio su meile ir ištikimybe. Tai neišvengiamai atsilieps ir jūsų socialiniams gyvenimui. Kad ir kokie nelaimingi jaustumėtės, pasistenkite susiimti ir nevenkite draugų kompanijos. Juk kas, jei ne jie, padės prablaškyti niūrias mintis sekmadienio popietę?



Jūsų vidinė jausena niekaip nesutaps su išorinėmis aplinkybėmis. Dėl to netgi galite trumpam prarasti savitvardą! Deja, šis emocijų protrūkis laimės jums neatneš ir juo labiau nesugrąžins vidinės ramybės. Pasistenkite surasti nuolankesnių būdų pasikalbėti apie savo poreikius su aplinkiniais – tikėtina, kad jie noriau jus išklausys ir bus pasirengę padėti, kad ir kas benutiktų. 



Šiandien jausitės įsitempę ir sunerimę. Tai žinodami pasistenktie atidėti visus svabius darbo ar asmeninius susitikimus, venkite diskusijų svarbiomis temomis, galinčiomis turėti įtakos jūsų ateičiai. Imkitės fiziškai aktyvesnės veiklos, kad prablaškytumėte niūrias mintis: išeikite pasivaikščioti ar pasportuokite.



Šiandien rasis didžiulis skirtumas tarp to, kaip save įsivaizduojate, ir to, kaip atrodote aplinkinių akimis. Manysite, kad puikiai reaguojate į iškilusias problemas ir sklandžiai tvarkotės su dienos užduotimis, deja, kitiems žmonėms gali pasirodyti, kad elgiatės per drąsiai, o kai kurie jūsų priimti sprendimai yra gana agresyvūs. Bendraudami su žmonėmis pasistenkite nuleisti balso toną ir būkite lankstesni. Tai neabejotinai padės pasiekti geresnių rezultatų.



Šiandien nebūsite nusiteikę plepėti bereikšmėmis temomis ir tai gali neišvengiamai atsiliepti jūsų santykiams su aplinkiniais žmonėmis. Nebūkite šiurkštūs! Užuot iš paskutiniųjų stengęsi neatsitraukti nuo darbų, nusišypsokite ir skirkite keletą minučių nuoširdžiam pašnekesiui su geru draugu ar šeimos nariu.



Panašu, kad rytą pradėjote ne ta koja, mat niekas, nei artimieji, nei mėgstama veikla, šiandien neprivers jūsų nusišypsoti! Nosį aukščiau ir neužsidarykite tarp keturių sienų! Juk kas, jei ne geri draugai, padės jums atsikratyti neigiamų minčių ir praskaidrins dieną?



Šiandien trokšite atsiriboti nuo viso pasaulio, kaip bebūtų, turite neišvengiamų reikalų, kuriuos ir taip seniai atidėliojate. Susiimkite, nusiteikite, jeigu reikia, paprašykite draugų pagalbos, ir padaryktie tai, ko iš jūsų tikimasi! Pailsėti visada suspėsite antroje dienos pusėje.



Dar ryte galite susikivirčyti su mylimuoju dėl visiškai nereikšmingos smulkmenos, dėl to ieškosite užuojautos ir pritarimo artimų draugų kompanijoje. Pasistenkite nedaryti skubotų išvadų ir nepasiduokite emocijoms. Vienas karštas pasisakymas gali dar labiau pabloginti situaciją!



Ryte jums teks įveikti keletą finansinių nesklandumų, tačiau dėl to pernelyg nesijaudinkite – gana lengvai susitvarkysite su iškilusiais iššūkiais. Mąstykite kūrybiškai, išlaisvinkite vaizduotę ir nė nepastebėsite, kaip dienos reikalai klostysis kaip per sviestą! 



Šiandien turite pukią galimybę iš esmės pakoreguoti savo meilės reikalus – būkite dėmesingi partnerio poreikiams ir nebijokite atvirai pasikalbėti apie jus neraminančius dalykus. Galite patirti šiokių tokių finansinių nesklandumų, tačiau labiau dėl to nerimauti nevertėtų.



Trokšite su kuo nors pasikalbėti apie savo asmeninio gyvenimo rūpesčius ir greičiausiai tam pasirinksite priešingos lyties atstovą. Jausitės nesuprasti ir neįvertinti, todėl norėsite išklausymo ir nešališko patarimo, kaip elgtis toliau. Nusišypsokite, juk ne viskas taip blogai kaip atrodo! 


admin · 2019-03-03 02:00 · 698 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt