TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Per kvailą galvą ir kojom vargas
Šeštadienio Dienos Horoskopas (2019-03-02)

Šeštadienio Dienos Horoskopas (2019-03-02)


Šiandien patartina praleisti daugiau laiko su šeima ir draugais. Jeigu jau kurį laiką svarstote apie nuosavą verslą, dabar pamažu imsite matyti aiškias galimybes, apskaičiuosite pradines išaidas ir numatysite realias grėsmes. Jeigu vis dar abejojate, ar verta įgyvendinti savo idėją, nesidrovėkite pasitarti su labiau patyrusiais bičiuliais ar šeimos nariais.



Mylimasis gali jus taip nustebinti, kad dar ilgai negalėsite atsitokėti po užplūdusių emocijų bangos. Priimdami sprendimus nesikarščiuokite ir pasikliaukite intuicija. Vakarą praleiskite jaukioje draugų ir artimųjų kompanijoje. Pasistenkite skirti daugiau laiko vyresniems šeimos nariams!



Trokštate permainų ir tai neabejotinai pastebės patys artimiausi jūsų žmonės. Tam, kad pasiektumėte savo tikslus, atidžiai įvertinkite prioritetus ir planuokite laiką. Jeigu pasirinksite tinkamą strategiją, padarysite viską, ko tik užsigeisite! 



Jau kurį laiką galvojate imtis naujos veiklos, kuri praturtintų jūsų gyvenimą ir dvasiškai, ir finansiškai? Šiandien dėl savo sprendimų galite būti visiškai ramūs, mat Visata apdovanos jus šiskirtinėmis įžvalgomis ir padės nesuklysti pasirenkant teisingiausią kelią. Nepaisant to, kad puikiai jaučiatės, neužmirškite skirti pakankamai dėmesio poilsiui.



Šiandien būsite pasirengę skirti daugiau laiko namų reikalams. Šitoks jūsų sprendimas neabejotinai pamalonins mylimąjį ir kitus artimuosius. Kaip bebūtų, dabar turite puikių galimybių sutvarkyti kai kurias užsilikusias darbo užduotis. Drąsiai pasirašinėkite svarbius dokumentus ir investuoktie pinigus! 



Ši diena bus gana ypatinga meilės atžvilgiu. Sulauskite džiugių naujienų ir staigmenų iš mylimojo. Galbūt net nuspręsite apsigyventi kartu ar susižadėti! Kaip bebūtų, nepaisant užvaldžiusios svaigios romantikos, pasistenkite susikaupti ir tinkamai atlikti visas pavestas užduotis darbe.



Jausitės visų užmiršti ir nesuprasti. Dabar atrodys, kad net mylimas žmogus neįvertina jūsų pastangų ir nesuteikia taip reikiamos paramos sunkiausiu metu. Pasistenkite nesikarščiuoti ir į susiklosčiusią situaciją pažvelkite lanksčiau. Neleiskite, kad niūri nuotaika ir keletas nesusipratimų sugadintų ilgai puoselėtą draugystę.



Nepaisant gana sudėtingos situacijos finansinėje srityje kartu su mylimuoju drąsiai planuosite ateitį. Dabar geriau venkite didesnių susibūrimų su draugais, mat Visata perspėja jus apie padidėjusią konfliktų riziką. Tesėkite savo pažadus!



Šiandien jus užgrius daugybė rūpesčių darbe ir namuose. Laimei, esate puikios fizinės bei intelektinės formos, tad greitai ir nesunkiai viską išspręsite. Tikėtina, kad teks pasukti galvą iš kur gauti papildomų pinigų savo užmojams. Nesidrovėkite pasikalbėti apie tai su giminaičiais. Juk kas geriau, jeigu ne artimieji, supras jūsų keblią padėtį?



Šiandien derėtų pasikliauti intuicija ir atidėti bet kokius kelionės planus, kad ir kokie svarbūs jie bebūtų. Darbe jausite nemalonią įtampą, kuri galiausiai gali baigtis tikru skandalu. Naeliūdėkite dėl situacijos, kuri nuo jūsų nepriklauso. Pasinaudokite puikia proga bent trumpam atitolti nuo darbų ir gerai pailsėti!



Ryte jus gali pasiekti nemaloni žinia iš artimo giminaičio, kuri privers iš esmės pakoreguoti savo finansinius ateinančios savaitės planus. Kad ir kaip prastai viskas atrodytų, nesijaudinkite. Turite aibę gerų bičiulių, kurie pasirengę jums padėti, kai tik to paprašysite.



Šiandien jausitės suirzę ir neramūs. Pasistenkite išvengti konfliktinių situacijų ir leiskite emocijoms šiek tiek nurimti. Daugiau laiko praleiskite gryname ore: išeikite pasivaikščioti, statelėkite pasigrožėti miesto peizažu ir neskubėdami įvertinkite savo šiandienes patirtis. 


admin · 2019-03-02 02:00 · 708 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt