Porcijų skaičius: 6
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 200 gramų pievagrybių (arba apvirtų miško grybų)
0.5 stiklinės vandens (arba sultinio ar pieno)
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas miltų
1 šaukštas grietinės
pagal skonį druskos
šiek tiek aliejaus (arba sviesto)
šiek tiek pipirų
šiek tiek žalumynų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje (arba ant sviesto) iki bus gražiai auksinės spalvos.
2.
Sudėkite švariai nuplautus ir nuvalytus grybus (jei dideli, prieš tai supjaustykite į kelias dalis), ir kepkite, kol nebeliks skysčio nuo grybų.
3.
Suberkite miltus ir pakepkite iki jie bus auksinės spalvos.
4.
Supilkite pusę stiklinės vandens (arba sultinio ar pieno), įberkite pipirų, druskos, žalumynų (dėjau krapų ir petražolių) ir troškinkite kelias minutes ant silpnos ugnies.
5.
Tada sudėkite grietinę, išmaišykite, dar apie minutę pakaitinkite (nebeužvirinkite) ir palikite 10 minučių pastovėti.