TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė informacinės visuomenės diena Tarptautinė diena prieš homofobiją Pasaulinė orientavimosi sporto diena Vaiko diena
Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-03-01)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-03-01)


Šiandien nekantrausite leistis į įdomiais diskusijas, tad daugeliu atvejų būsite pirmieji, pradėję pokalbį. Trokšite sužinoti kuo daugiau faktų, nes tikite, kad žinios – tai raktas į sėkmę. Nesidrovėkite pasirodyti išsišokėliais – drąsa ir iniciatyvumas dabar atsipirks su kaupu!



Svarstydami asmeninių santykių problemas šiandien labiau nei bet kada būsite linkę nusimesti rožinius akinius ir ieškosite jūsų teorijas patvirtinančių faktų. Trokšite susidaryti nešališką nuomonę, kad galėtumėte priimti keletą dienų neraminantį sprendimą.  Kad ir ką sugalvotumėte, nesikarščiuokite!



Šiandien būsite įsprausti į gana griežtą darbotvarkę, tad klausimų, ko iš jūsų tikimasi, tikrai nekils. Laimei, turite visas reikiamas priemones ir žinių, kad savo darbus atliktumėte iki numatyto termino. Sėkmė – jūsų rankose, tad nepaleiskite jos!



Nepaisant to, kad puikiai suvokiate savo šiandienių darbų svarbą, sunkiai susikaupsite. Visata skatins jus klaidžioti svajonių pasaulyje ir kuo labiau stengsitės tam atsispirti, tuo neproduktyviau praleisite dieną. Nesipriešinkite, leiskite sau pasvajoti. Jau visai netrukus viskas stos į savas vėžias.



Savo didingomis idėjomis netruksite užkrėsti aplinkinius, tačiau nesistebėkite, jeigu atsiras tokių, kurie jūsų beprotiškus sumanymus vertins šiek tiek atsargiau. Leiskitės nešami jus užplūdusio kūrybinio įkvėpimo, tačiau kartu neužsimirškite, kad neliktų nepadaryti svarbiausi dienos darbai.



Šiandien išgyvensite didžiulę profesinę dilemą. Nors kiekviena savo kūno ląstele jaučiate galintys priimti tinkamiausią sprendimą, aplinkybės kol kas sufleruoja nuo jo susilaikyti. Laimei, esate tikri kantrybės čempionai, tad susitelkite į tas sritis, kuriose galite būti naudingi ir laikinai nustokite žvilgčioti į laikrodį. Neabejotinai pajusite, kada ateis tinkamiausias metas veikti!



Ieškodami taikos ir harmonijos šiandien peržengsite sau įprastas ribas. Įdomu tai, kad iš prigimties vertinate tradicijas ir nemėgstate permainų, tad šiandienis iššūkis gali išmušti jus iš pusiausvyros ir priversti suabejoti savo jėgomis. Nebijokite nežinomybės! Juk neišbandę jėgų naujoje srityje taip ir nesužinosite, ar buvote jai tinkami.



Šiandien būsite gana nervingi ir tai trukdys sklandžiai bendrauti su kolegomis bei šeimos nariais. Kalbėdami pasistenkite valdytis ir pasirinkite nuosaikesnį toną. Juk labai dažnai pusę perduodamos žinutės turinio pasakome intonacija! Jeigu jau spėjote prisišnekėti, paminkite savo ego ir atsiprašykite.



Kai kada esate tokie nekantrūs, kad net ir žinodami, jog jūsų poelgis greičiausiai susilauks neigiamų pasekmių, nė nebandote sustoti. Tad ir šiandien Visata kaitins jums kraują ir skatins priimti rizikingus sprendimus. Neįsikarščiuokite ir pabandykite susikaupti – tai vienintelis būdas dabar neprisidaryti rimtų problemų.



Dirbdami vengsite pasakoti apie savo sprendimus aplinkiniams, vadovaudamiesi logika, kad kuo šie mažiau žinos, tuo mažiau erzins nereikalingais klausimais. Puikiai žinote, ką turite padaryti, ir nuostabiausia tai, kad Visatos padedami, kuo puikiausiai susitvarkysite su visomis savo užduotimis! 



Šiandien trokšite praleisti dieną kuo produktyviau, tad iš paskutiniųjų stengsitės susiplanuoti darbus iki menkiausių smulkmenų. Deja, kaskart jums pridėjus naują įrašą darbotvarkėje, nutiks kažkas netikėto. Teks greitai persiorientuoti arba planuodami praleisite daugiau laiko nei iš tiesų dirbdami!



Šiandien rizikuojate papulti į gana dviprasmiškas situacijas. Esate šventai įsitikinę, kad viso to nenutiktų, jeigu aplinkiniai apie savo lūkesčius kalbėtų be užuolankų. Deja, kiti žmonės – ne figūrėlės, kuriomis galite manipuliuoti kaip panorėję, ir greičiausiai nesielgs taip, kaip norėtumėte. Būkite kantresni! Jau visai netrukus ši astrologinė painiava liks užmarštyje.


admin · 2019-03-01 02:00 · 716 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt