TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė informacinės visuomenės diena Tarptautinė diena prieš homofobiją Pasaulinė orientavimosi sporto diena Vaiko diena
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-02-28)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-02-28)


Šiandien jus pagaus kūrybinis įkvėpimas, tad ieškosite būdų senus ir nebenaudojamus daiktus prikelti naujam gyvenimui. Tai ypač aktualu dabar, kai norite sutaupyti , papuošti aplinką bei išreikšti save. Įvertinkite, ką turite, perdarinėkite, ką galite, o pirkite tik tai, ko iš tiesų reikia.



Šiandien  trokšite proveržio! Galbūt jums sunku apsispręsti, ar norite judėti visu greičiu pirmyn, ar jums pakaks ir vieno žingsnio aukštesnio lygio link. Sąžiningai atsakykite sau, ar esate pasirengę didesniam šuoliui. Nesistebėkite, kad atsakę neigiamai greitai pajusite sąstingį. Nuolat ir sunkiai treniruokitės, nenutolkite nuo savo aistros. Pamatysite, kas atsitiks. 



Šiandien derėtų praleisti kuo daugiau laiko su asmeniu, kuris jus kartais apsaugo nuo pernelyg drąsių idėjų ir tuo pačiu yra atviras naujų patirčių paieškoms. Žengdami pirmyn su tokiu draugu ar drauge jausitės užtikrinti dėl to, ką darote, ir tuo pačiu neužgožti.  Šalia esanti papildoma pora akių leis jums išvysti pasaulį visiškai naujoje šviesoje.



Šiandien planetos supurtys jūsų pasaulį parodydamos, kad kai kurie jūsų įsitikinimai jums visiškai nenaudingi. Ko gero, tai puiki proga perkainoti savo vertybių sistemą ir apsivalyti nuo „balasto“, kuris tik be apkrauna mintis ir neleidžia joms kilti aukščiau.



Šiandien planetos skatins jus reikalauti pripažinimo, nors ir taip žinote, kokie vertingi jūsų įgūdžiai. Kiek galėdami susilaikykite nuo bet kokio susireikšminimo, nes netgi mažas impulsyvus protrūkis gali pažeisti jūsų, kaip išlaikytų ir solidžių žmonių, reputaciją.



Jeigu kažko labai norite, paprasčiausiai ženkite pirmąjį žingsnį savo svajonės link ir nesustokite, kol jos neįgyvendinsite. Žinoma, pradėję kokį nors projektą, neprivalote nuo pradžios iki galo įgyvendinti jo vieni. Juk aplink jus yra daugybė žmonių, kurie jus palaiko ir mielai prisijungtų, jei tik juos pakviestumėte ar paprašytumėte pagalbos. 



Šiandien turite galimybę išsigydyti senus emocinius randus, jei tik suvoksite skirtumą tarp to, kas jums įvyko anuomet, ir to, kas vyksta dabar. Visata kaip reikiant supurtys jūsų santykius, provokuodama baimę. Nepasiduokite ir kaip tik gilinkite jums svarbią draugystę, išlikite atviraširdžiai ir tuo pačiu būkite pasiruošę priimti pokyčius.



Jauskitės ramiai ir užtikrintai – jūsų kompetencija neabejotina, nors visada galima rasti aspektų, kur būtų galima dar patobulėti. Vis dėlto ilgainiui įgijote žinių, be kurių tai, ką sugebate padaryti dabar, kažkada atrodė neįmanoma. Nenuostabu, kad sulauksite potencialių klientų dėmesio – priimkite jį dalykiškai, su deramu santūrumu ir be apsimestinio kuklumo arba pasididžiavimo.



Visatos paskatinti trokšite vidinių permainų, tačiau šis poreikis gali atsispindėti ir stiliaus ar garderobo pokyčiuose. Būkite drąsūs, priimdami sprendimus jauskitės laisvai ir mėgaukitės naujais gyvenimo atspalviais. 



Šiandien gausite šansą savo patirtis paversti praktišku planu. Vienintelis dalykas, galintis jums sutrukdyti – baimė. Planetos šį kartą jus išbandys pokalbiu, kuris gali sužadinti skaudžius prisiminimus. Be abejo, tokiu atveju jausite diskomfortą, bet iš tiesų ne viskas taip sudėtinga, kaip atrodo. Drąsos esmė yra ne tai, kad jūs nejaučiate baimės, o tai, kad jūs neleidžiate jai jūsų užvaldyti ir veikiate protingai. 



Šiandien  bus sunku nepakliūti į jūsų įtakos zoną, mat jūsų dėstomi argumentai prikaustys dėmesį ir įkvėps aplinkinius. Daug judėsite, susipažinsite su daugybe žmonių ir užmegsite vertingus ryšius. Kas žino, galbūt tai naujo pelningo projekto pradžia?



Šiandien bus nelengva įsilieti į dienos įvykių sūkurį, mat būsite itin taupūs. Labiausiai norėsis jaukiai ir saugiai likti namie, tačiau dabar tikrai neprivalote iš baimės skaičiuoti centų. Tiesiog pagalvokite apie paprastesnius ir pigesnius saviraiškos būdus ir neatsiribokite nuo bet kokių gyvenimo malonumų! 


admin · 2019-02-28 02:00 · 674 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt