TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-17 06:47
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-02-27)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-02-27)


Labai tikėtina, kad šiandien jus sužavės kažkas nauja: žmogus, veikla ar dvasinė praktika. Deja, kad ir kaip stengtumėtės, niekaip negalėsite atskirti savo įsivaizdavimų nuo realybės. Negaiškite laiko bandydami viską paaiškinti. Paprasčiausiai atsipalaiduokite ir mėgaukitės šia nauja patirtimi!



Šiandien išgyvensite visą puokštę skirtingų jausmų, kurie neišvengiamai paliks ryškų pėdsaką viskam, kas vyksta jūsų gyvenime. Deja, kad ir kaip stengtumėtės, dabar niekaip neįstengsite atsikratyti įtampos, nesugebėsite blaiviai mąstyti ir priimti logiškų sprendimų. Turėdami tai omenyje, neskubėkite apsispręsti ir ypač pasirašinėti dokumentų, susijusių su finansiniais reikalais!



Šiandien nesivaržydami kalbėsite viską, kas užeis ant liežuvio galo. Dėl to galite prisidaryti nemažai nemalonumų! Bendraudami su žmonėmis atvirai išsakykite savo nuomonę, tačiau venkite kandžių replikų. Supratingumas ir dėmesys aplinkiniams suteiks jums daugiau galimybių pasiekti tai, ką buvote suplanavę.



Nesileiskite niekieno stumdomi – turite daugiau žinių ir sugebėjimų nei patys įsivaizduojate! Tik pasitikėdami savimi įveiksite visas kliūtis ir pasieksite savo tikslus. Labai tikėtina, kad aplinkiniai šiandien nenoriai pritars jūsų idėjoms, tačiau nepraraskite ūpo. Jau rytoj  reikalai klostysis kur kas lengviau!



Dėl aplinkinių reikalavimų šiandien visiškai neturėsite laiko savo planams. Kaip bebūtų, net ir žinodami, kad dėl jų išsižadate savo poreikių, būsite linkę siekti kompromiso ir paaukoti dalį savo užmojų dėl šventos ramybės. Svarbiausia, pasistenkite neprarasti kantrybės!



Šiandien būsite tokie entuziastingi, kad net artimiausi bičiuliai negalės suprasti, kokia bitė jums įgėlė. Galbūt taip stengiatės paslėpti jus kamuojantį nerimą ar problemas namie? Pasikalbėkite apie savo jausmus su patikimu draugu. Kartais atviras ir nuoširdus pokalbis yra viskas, ko reikia. 



Šiandien pasistenkite į gyvenimą žiūrėti vien iš praktinės perspektyvos. Taip išvengsite bereikalingų trukdžių ir galėsite susikaupti patiems svarbiausiems darbams. Jeigu turite neatidėliotinų darbų, pasiraitokite rankoves ir pirmyn! Jūsų nusiteikimas atsipirks su kaupu!



Panašu, kad šiandien jūsų mylimojo planai visiškai skiriasi nuo jūsiškių. Pasistenkite dėl to nesinervinti ir pabandykite suderinti savo darbotvarkes. Jeigu būsite pakankamai lankstūs, ši diena pažers jums aibę nuostabios jaudinančios patirties!



Šiandien jums teks priimti gana atsakingą sprendimą, susijusį su finansais ir materialine padėtimi ateityje. Nepasiduokite aplinkinių spaudimui ir galvokite tiek, kiek tik panorėsite. Apdairumas ir atsargus elgesys neabejotinai pasiteisins!



Šiandien jūsų nuotaiką gali sugadinti nepagrįsti gandai, tačiau nesijaudinkite, vienas iš artimų bičiulių padės atlaikyti jums negandas ir praskaidrins dieną savo buvimu šalia. Kantrybės, jau visai netrukus gyvenimas sugrįš į savas vėžias. 



Jeigu kažkas netesėjo jums duoto pažado, dar nereiškia, kad jus užgriuvo viso pasaulio nelaimės. Pasistenkite nesikarščiuoti ir įvertinkite susiklosčiusią situaciją iš šalies. Juk greičiausiai šitoks draugo ar kolegos poelgis gali būti lengvai paaiškinamas. Būkite lankstesni r išvengsite daugybės bereikalingų pykčių bei nusivylimų.



Nuo pat ankstyvo ryto sunkiai rasite kontaktą su aplinkiniais žmonėmis. Deja, bet šis socialinis vangumas neišvengiamai turės įtakos jūsų asmeniniam bei profesiniam gyvenimui. Bent jau kol kas patartina atidėti visus verslo susitikimus, susilaikykite nuo svarbių finansinių sprendimų, neišlaidaukite.


admin · 2019-02-27 02:00 · 726 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt