Porcijų skaičius: 12
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 140 gramų fermentinio sūrio (arba kietojo)
70 gramų šaltai rūkytos šoninės (maždaug 4 plonų riekių)
80 gramų majonezo (naudojome Daumantų Švelnųjį)
1 sauja migdolų
2 vienetai svogūnų laiškų
pagal poreikį juodos duonos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Šoninę supjaustyti siauromis juostelėmis ir pakepinti sausoje keptuvėje, kol apskrus. Palikti pravėsti.
2.
Sūrį smulkiai sutarkuoti.
3.
Svogūnų laiškus smulkiai supjaustyti (truputį pasilikti papuošimui).
4.
Migdolus pasmulkinti (lengviausia - maisto smulkintuvu) arba galima naudoti migdolų drožles, tada smulkinti nereikia.
5.
Sūrį sumaišyti su šonine, svogūnų laiškais, riešutais ir majonezu.
6.
Tepti ant kąsnio dydžio juodos duonos gabalėlių ir pabarstyti svogūnų laiškais. Prieš tai duoną galima paskrudinti.
Daugiau gardžių ir patikrintų receptų galite rasti čia