Porcijų skaičius: 3
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 vienetas brokolių (apvirtų 3 - 4 minutes)
500 gramų bulvių (virtų)
150 gramų virto kumpio
Padažui:
200 mililitrų grietinėlės (19% riebumo)
60 mililitrų pieno
1 skiltelė česnako
šiek tiek rozmarino
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
Pabarstymui:
60 gramų sūrio
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Grietinėlę su pienu supilti į puodą, sudėti smulkintą česnaką, prieskonius, rozmariną ir pavirti kelias minutes ant mažos ugnies.
2.
Kumpį ir bulves supjaustyti. Į kepimo formą sudėti bulves, virtą kumpį, brokolį, užpilti pusę padažo, vėl dėti bulves, kumpį, brokolį ir supilti likusį padažą, apibarstyti tarkuotu sūriu.
3.
Kepti 200 - 210 C temperatūroje 15 - 20 minučių, kol sūris išsilydys ir įgaus šviesiai rudą spalvą.