TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-17 04:53
Antradienio Dienos Horoskopas (2019-02-26)

Antradienio Dienos Horoskopas (2019-02-26)


Šiandien jūsų laukia ilgas darbų sąrašas ir dėl to kaltas ne kas kitas, o jūs. Niekas netrukdė paskirstyti veiklą savaitės eigoje ir nevertė prisižadėti daugiau, nei leidžia jūsų galimybės! Laimei, žvaigždės jums šypsosi, tad tereikia tiksliai susiplanuoti laiką ir vakarui atėjus galėsite džiaugtis gana produktyvia diena.



Galvoje grumiasi dvi prieštaringos idejos. Viena vertus, puikiai žinote, kad laiko patikrinti medotai dažnai veikia patikimai, tačiau perdėm didelis atsargumas gali atitolinti taip trokštamus rezultatus. Kita, atrodo, kad net patys beprotiškiausi problemos sprendimo būdai šiandien pasiteisins be didesnio išankstinio pasirengimo. Atminkite, kad tikrai neprivalote nuspręsti vieni! Galbūt padėtų patikimo žmogaus patarimas?



Šiandien kaip niekad jausitės savo vėžiose, tad išnaudokite šį magišką metą, kad dar labiau priartėtumėte prie užsibrėžtų tikslų. Gerai apgalvokite kiekvieną tolimesnį savo ėjimą ir būkite malonūs jums padedantiems žmonėms. Dirbkite su dideliu entuziazmu, tačiau kartu nepraraskite realistinės perspektyvos.



Paprašyti pareikšti savo nuomonę, šiandien jausitės sutrikę ir trokšite kuo greičiau pasislėpti saugiame kamputyje. Visa tai dėl to, kad jaučiate bręstantį konfliktą ir visomis išgalėmis norėtumėte jo išvengti. Kita vertus, pagalvokite, galbūt kelios nemalonios įtampos minutės išgelbėtų visą dieną nuo bereikalingo streso? Ryžkitės susidurti su problema čia ir dabar, kol ji neišaugo į nekontroliuojamą situaciją.



Tikriausiai puikiai žinote posakį „garsiai loja, bet nekanda“. Taigi, prisiminkite jį šiandien, kai susidursite su aplinkinių priešiškumu. Nors dėl savo elgesio galite pasidoryti gana ciniški, nesijaudinkite, juk tikrai turite teisę elgtis taip, kad jums būtų geriau!



Visata skatins jus neatidėlioti darbų ir visas problemas spręsti vos tik joms iškilus. Tai žinodami, nevenkite atsakingų temų ir diskusijų dienos metu, mat susidūrę su jomis vakare, rizikuojate išgyventi tikrą melodramą. Jeigu dėl kažko rimtai nerimaujate, pasikalbėkite apie tai su patikimu bičiuliu. Galbūt kartu greičiau sumąstysite kaip pakeisti susiklosčiusią situaciją?



Jeigu atrodys, kad dar ryte jums pavyko išvengti gana dviprasmiškos situacijos, neskubėkite džiaugtis – viskas gali pasikartoti dar tą patį vakarą! Taigi, nepanikuokite patekę į aštrią diskusiją. Paprasčiausiai stebėkite, kuria linkme vystosi pokalbis, atidžiai įvertinkite oponento argumentus ir neskubėkite įrodinėti savo tiesos. Visada galėsite padaryti tai kitą dieną, emocijoms nurimus.



Diena klostysis gana chaotiškai, tad norėdami tinkamai atlikti visas jums pavestas užduotis, neapsiimkite padaryti daugiau nei pajėgsite. Patys pagalvokite, jeigu savo darbe atsidursite ant emocinio lūžio ribos, niekam nuo to geriau netaps! Taigi, atidžiai planuokite savo laiką ir nebijokite paskirstyti numatytų darbų visai likusiai savaitei.



Jeigu pastaruoju metu stipriai su kažkuo susiginčijote ir tai paveikė jūsų kasdienį gyvenimą, nesijaudinkite, atomazga – jau visai čia pat. Galbūt šiandien jums nepavyks pasiekti kompromiso, tačiau nepraleiskite galimybės oponentui išsakyti savo pamąstymus ir pasiūlymus. Atvirumas padės sukurti pamatą darniems santykiams ateityje!



Vos nubudę jau žinosite, kaip norite praleisti dieną, tad neklausydami niekieno patarimų ar pamokymų sieksite savo svajonės. Kaip bebūtų, aplinkybės dabar ne visai palankios priimti individualius sprendimus, tad galiausiai vis tiek neišvengsite konflikto su bendradarbiais ar šeimos nariais. Būkite kantrūs ir siekite kompromiso!



Šiandien taip priartėsite prie savo svajonės, kad, atrodys, dar vienas mažas žingsnelis ir galėsite mėgautis trokštamu rezultatu. Kaip bebūtų, vis dar nesate užtikrinti kai kuriais savo sprendimais, tad delsite judėti pirmyn. Mažiau galvokite apie ateitį ir mėgaukitės savo šiandieniais pasiekimais!



Šiandien jums teks atidėti kai kuriuos ilgalaikius planus, kad galėtumėte susikoncentruoti į aplinkinių lūkesčius. Kaip bebūtų, nors iš paskutiniųjų norite išlaikyti savo artimoje aplinkoje taiką ir harmoniją, nepersistenkite! Atminkite, jog tik mylėdami save ir rūpindamiesi savais poreikiais, galėsite būti maksimaliai naudingi kitiems.


admin · 2019-02-26 02:00 · 699 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt