TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Per kvailą galvą ir kojom vargas
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-02-25)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-02-25)


Užmirškite viską, kuo šventai tikėjote, ir šiandien leiskite vedini vien intuicijos. Puikiai nujaučiate, kad jūsų gyvenime vyksta lemtingos permainos. Tad atverkite širdį naujovėms ir tikrai nepasigailėsite!



Puikiai suprantate, kad taisyklės sukurtos palaikyti tvarkai, ir dažniausiai su malonumu jų laikotės. Tačiau šiandien planeros skatins jus elgtis spontaniškiau nei įprasta. Turite Visatos palaikymą, tad išdrįskite surizikuoti!



Keletas netikėtų įvykių gali komplikuoti jūsų meilės reikalus. Kaip bebūtų, neignoruokite akivaizdžios realybės ir neatidėliokite būtino pokalbio. Nors viešai prabilti apie savo jausmus – išties nelengva, pasiryžkite tam ir tikrai nepasigailėsite!



Šiandien būsite be galo jausmingi, tad priimdami sprendimus, susijusius su darbu ar pinigais, neskubėkite. Bendraudami su mylimuoju, atidžiai įsiklausykite į jo poreikius, nuomonę ir būkite pasirengę siekti kompromiso. Atminkite, kad tik sąmoningas nusiteikimas nesipykti šiandien padės išvengti nusivylimo.

 



Šiandien jus apims pakili nuotaika, viskas seksis sklandžiai ir lengvai, tad norėsite šiuo džiaugsmu pasidalinti ir su aplinkiniais. Kaip bebūtų, Visata perspėja – norėdami būti draugiškais neprisižadėkite daugiau nei sugebėsite padaryti. 



Šiandien galite pasigesti bendradarbių objektyvumo ir supratimo. Siekdami to išvengti, venkite dviprasmiškų situacijų. Pasakę tai, kas jums rūpi, iš pradžių galite susidurti su gana intensyvia reakcija, bet nenuleiskite rankų. Vos tik pasakysite viską, ką norėjote, pajusite palengvėjimą.



Pasitikėdami savo jėgomis šiandien sugebėsite nuversti kalnus! Puikiai sutarsite su aplinkiniais, tad tai puikus metas puoselėti darbinius santykius ir pagerinti atmosferą namuose. Tikėtina, jog po pietų turėsite išvykti į trumpą kelionę darbo reikalais. Neužsimirškite ir skirkite pakankamai laiko poilsiui!



Šiandien galite kaip reikiant susikivirčyti su artimaisiais dėl finansinių dalykų. Planuodami pirkinius, neišlaidaukite! Nepaisant to, Visata apdovanos jus išskirtine energija, tad, jeigu susikaupsite, sugebėsite užbaigti daugybę kartų atidėliotus darbus.



Šiandien Visata paskatins jus atviriau reikšti savo nuomonę meilės ir profesinėje srityje. Kaip bebūtų, prieš praverdami burną, įsitikinkite, kad tikrai norite paviešinti kai kuriuos faktus. Juk kartais iš tiesų naudingiau šį tą išlaikyti paslaptyje.



Nors kai kada nesate patenkinti savo gyvenimu, dažniausiai bijote rizikuoti, kad ką nors pakeistumėte. Šiandien žvaigždės jums šypsosi, tad daugiau pasitikėjimo savo jėgomis ir nuversite kalnus! Juk neprivalote paaukoti tai, ką jau turite, kad galėtumėte džiaugtis saugesne ateitimi!



Nebijokite imtis iniciatyvos asmeniniuose santykiuose. Jeigu esate visiškai užtikrinti dėl savo ketinimų, drąsiai rizikuokite ir tikrai nepasigailėsite. Svarbiausia, kad savo idėjas reikštumėte ne pernelyg valdingai ir įsiklausytumėte į partnerio poreikius. 



Esate pasirengę prikelti naujam gyvenimui vieną iš savo senų idėjų. Kaip bebūtų, nesitikėkite, jog tai padaryti bus lengva! Šiandienis indėlis paklos puikų pamatą materialinei gerovei ateityje, tad būkite ryžtingi ir nepaailėkite jėgų, kad priartėtumėte prie savo svajonės.


admin · 2019-02-25 02:00 · 707 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt