TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Paskalis Virkantas Gailė Bazilė
Sekmadienio Dienos Horoskopas (2019-02-24)

Sekmadienio Dienos Horoskopas (2019-02-24)


Šiandien turite puikią galimybę pademonstruoti pasauliui, kokios esate kūrybiškos ir talentingos asmenybės. Taigi, leiskite sužibėti savo talentams ir nė nedvejodami imkitės naujos veiklos, apie kurią seniai svajojote. Vakare galite sulaukti pakvietimo sudalyvauti vakarėlyje. Nepraleiskite šanso pakeisti aplinką ir daugiau pabendrauti.



Pastaruoju metu praleidžiate vis daugiau laiko galvodami, kaip galėtumėte praskaidrinti savo kasdienybę. Galbūt padėtų paprastas nuoširdus pokalbis su mylimu žmogumi ir artimaisiais? Pasinaudokite Visatos palankumu ir žingsnis po žingsnio susilanuokite keletą savaičių į priekį. Dabar sulauksite didžiulio alinkinių palaikymo, tad tikėkite savimi ir sugebėsite nuversti kalnus!



Šiandien nepabijokite pasvajoti, kas būtų, jeigu gyvenime galėtume užsiimti vien mėgstama veikla. Visata jums palanki, tad kas žino, galbūt tereikia vieno lemtingo sprendimo, kad pradėtumėte gyventi taip, kaip visada norėjote?! 



Nesistebėkite, jeigu dienai įsibėgėjus jums teks nukrypti nuo suplanuotos darbotvarkės. Keletas netikėtų šeimyninių rūpesčių gali pareikalauti daugiau jūsų dėmesio nei tikėjotės. Dabar ypač palankus metas tvarkyti bet kokius finansinius reikalus. Priimdami sprendimus, pasikliaukite nuojauta ir tikrai nesuklysite.



Šiandien turėsite šiokių tokių rūpesčių su finansais. Kaip bebūtų, pabandykite kūrybiškai pažvelgti į susiklosčiusią situaciją ir nė nepajusite, kaip problemos išsispręs savaime. Po pietų rizikuojate susipykti su mylimuoju. Neskubėkite daryti prielaidų ir klausykitės tiek pat laiko, kiek ir leidžiate sau kalbėti.



Nors savaitgalis jau baigiasi, niekaip negalite išmesti iš galvos jums keliamų reikalavimų darbe. Pažvelkite į susiklosčiusią situaciją kūrybiškai ir visus svarbiausius darbus pasistenkite nudirbti pirmoje dienos pusėje! Po pietų praleiskite daugiau laiko su draugais. Atsipalaiduokite ir bent trumpam pakeiskite aplinką. 



Dar ryte sulauksite puikių naujienų, susijusių su jūsų popietiniais planais. Labai tikėtina, jog šiandien pagaliau galėsite išvykti į išsvajotą kelionę, turėsite pakankamai laiko įgyvendinti savo pomėgius ar atsipalaiduoti su artimaisiais. Žvaigždės jums šypsosi, tad pasiimkite iš jų visa, kas geriausia!



Šiandien Visata jums atvers naujų socialinių bei dvasinių galimybių. Labai tikėtina, jog dabar dalyvaudami verslo susitikime ar draugų vakarėlyje susipažinsite su labai įdomiu žmogumi, kuris ilgainiui užkariaus jūsų širdį. Vakare galite sulaukti seno bičiulio vizito. Skirkite laiko atgaivinti seną draugystę!



Ne visada būna lengva atskleisti savo vidinį kūrybiškumą ir šiandien tai patirsite kaip niekad aiškiai. Pasistenkite nedramatizuoti susiklosčiusios situacijos ir kantriai siekite užibrėžto tikslo. Šiandienis jūsų įdirbis padės tvirtus pamatus materialinei gerovai ateityje!



Visata pataria – sąmoningai sulėtinkite tempą, antraip iki vakaro nebepastovėsite ant kojų! Nors iš pažiūros atrodote atviri aplinkinių idėjoms, iš tiesų puikiai žinote, kaip norėtumėte praleisti dieną. Bendraudami su žmonėmis, pasistenkite tvardytis ir kantriai paaiškinkite jiems apie savus planus. Mokėkite pasakyti „ne“ ir galiausiai išsaugosite dienos pusiausvyrą!



Bendraudami su žmonėmis turėtumėte būti diskretiškesni. Bėda ta, jog dabar esate tokie kupini energijos, kad jeigu laiku neprikąsite liežuvio, savo drąsiomis replikomis galite atbaidyti net pačius ištikimiausius kompanjonus. Nebijokite pabūti vieni!



Šiandien gali pasirodyti, kad gyvenimas – rožėmis klotas. Kaip bebūtų, visa tai tik optimistinė iliuzija! Puikiai suvokiate, kad apie kai kuriuos dalykus viešai niekas nekalba, ir dabar tiesiog degsite nekantrumu, norėdami viską išsiaiškinti. Neslėpkite veido po džiugia kauke ir drąsiai pasidalinkite su aplinkiniais savo nerimu.


admin · 2019-02-24 02:00 · 724 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt