Porcijų skaičius: 2
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Tešlai:
6 vienetai bulvių (didelių)
2 vienetai kiaušinių
0.5 vieneto svogūnų
2 šaukštai miltų
Įdarui:
300 gramų faršo
0.5 vieneto svogūnų
1 žiupsnelis mairūno
1 žiupsnelis maltų lauro lapų
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves ir pusę svogūno sutarkuoti, įmušti kiaušinius ir įmaišyti miltus. Pagal skonį pagardinti druska.
2.
Faršą sumaišyti su prieskoniais, druska ir smulkiai kapotu likusiu svogūnu.
3.
Į keptuvę su trupučiu aliejaus dėti šaukštą bulvių tarkio, ant jo iš mėsos suformuotą nedidelį kamuoliuką ir jį lengvai paspausti ranka. Ant mėsos vėl dėti bulvių tarkio.
4.
Kepti ant vidutinės ugnies apie 2 minutes, apversti ir kepti dar 2 minutes. Pridengti dangčiu, sumažinti ugnį ir pakepti dar apie 10 minučių.
5.
Patiekti su grietine arba kefyru.