TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė informacinės visuomenės diena Tarptautinė diena prieš homofobiją Pasaulinė orientavimosi sporto diena Vaiko diena
Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-02-22)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-02-22)


Nepaisant to, kad darbo savaitė ritasi į pabaigą, būsite nusiteikę imtis didžių darbų. Kad ir ką sumanytumėte, pasitarkite su šeimos nariais ir būtinai atsižvelkite į mylimo žmogaus nuomonę. Vakare galite sužinoti, kad greitu laiku jūsų laukia kelionė darbo reikalais. Pasistenktie nesinervinti, jeigu dėl to teks šiek tiek pakoreguoti savo darbotvarkę.



Jūsų laukia gana įsimintina diena, tad nieko keisto, jeigu norėsite kažkaip užfiksuoti labiausiai įstrigusias akimirkas: nuolat užsirašinėsite ar fotografuosite. Jaučiate, jog jūsų sunkus triūsas pamažu atsiperka, o tai įkvėps ieškoti naujų iššūkių ir ieškoti dar labiau jaudinančių nuotykių.



Šiandien būsite gana įsitempę ir nervingi dėl situacijos profesinėje srityje. Bėda ta, kad jūsų negatyvumas gali paveikti ir santykius su mylimu žmogumi. Nepanikuokite, įsivaizduodami galimus nesėkmių scenarijus. Geriau atsipalaiduokite ir pasistenkite išlaikyti emocinę pusiausvyrą. Tai palengvins gyvenimą ir jums, ir jus supantiems žmonėms.



Nors šiandien labiau už viską norėtumėte atsipalaiduoti, turite pernelyg daug darbo, kad galėtumėte taip paprastai užsiimti savo pomėgiais. Planetos tikrai ras kaip sulaikyti jus darbo vietoje, tačiau net ir tokiu atveju sugebėsite patenkinti savo poreikius. Taigi, mėgaukitės gyvenimu!



Šiandien jums pavyks išspręsti įsisenėjusią finansinę problemą, o tai padės pasijusti lengviau ir atsipalaiduoti penktadienio vakarą. Suplanuokite jaukų susitikimą su draugais ar šeimos nariais. Pasinaudokite palankiomis aplinkybėmis ir tiesiog pailsėkite!



Jūsų laukia tiesiog puiki diena, mat be didesnių pastangų įgyvendinsite viską, ką buvote suplanavę. Gali pasirodyti, kad laimėjote likimo loterijoje! Taigi, užmirškite visas dvejones ir mėgaukitės gyvenimo malonėmis. Žvaigždės jums šypsosi! 



Šiandien jums teks skirti daugiau dėmesio šeimos ir namų reikalams. Tikėtina, kad jus aplankys seniai matyti giminaičiai, o galbūt patys keliausite į šeimos susitikimą, kuriame dalyvaus daug jūsų artimųjų. Turėsite puikią progą atnaujinti ryšius ir pabendrauti savų žmonių kompanijoje.



Nuo ankstyvo ryto jūsų telefonas niekaip nesiliaus skambėjęs, o el. pašto dėžutėje nuolat rasis vis naujų ir naujų laiškų. Visata tiesiog užvers jūsų gyvenimą daugybe skirtingos informacijos. Puikiai jausitės bendraudami su žmonėmis, gebėsite laisvai diskutuoti pačiomis įvairiausiomis temomis ir tai džiugins. Nesijaudinkite dėl žodžių pasirinkimo ir tiesiog leiskite lietis savo mintims.



Šiandien tiesiog nuostabus metas imtis kažko naujo ir nebandyto. Nebedelskite nė minutės ir drąsiai keliaukite pasitikti savo svajonių! Viskas, ką šiandien pradėsite, ilgainiui įgaus tinkamą pagreitį ir suteiks jums ne tik daug malonumo, bet ir finansinės naudos. 



Stipri valia ir pasitikėjimas savimi šiandien jums padės įveikti pačius didžiausius iššūkius. Dabar ypač palankus metas laikyti egzaminus, dalyvauti įvairioje mokslinėje ir šviečiamojoje veikloje. Pasinėrę į profesinius rūpesčius, neužmirškite skirti pakankamai dėmesio namiškiams!



Jau ryte jausitės pavargę ir visiškai nenusiteikę su kuo nors bendrauti. Dėl šios priežasties, bent kol kas nesiimkite jokios naujos veiklos ir likite prie kasdienių užduočių.  Po pietų jus aplankys seniai matytas draugas. Tikėtina, jog būtent jis ir padės jums susigrąžinti puikią nuotaiką!



Šiandien iš jūsų pasąmonės liesis išmintis, tad visai nenuostabu, kad aplinkiniai noriai jūsų klausysis. Sklandžiai tvarkysite visus šeimos ir darbo reikalus, tačiau prieš priimdami lemtingus sprendimus, neužmirškite pasitarti su artimaisiais. Kelios nuomonės ne visada geriau nei viena, bet, veikdami demokratišku principu, užsitikrinsite paramą.


admin · 2019-02-22 02:00 · 706 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt