TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Paskalis Virkantas Gailė Bazilė
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-02-21)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-02-21)


Veneros ir Jupiterio paskatinti šiandien trokšite švęsti. Labai tikėtina, jog vakare jūsų laukia jaukus susitikimas su bičiuliais, o gal net romantiškas pasimatymas. Dabar labiau nei bet kada jausite aplinkinių susižavėjimą jumis tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime, tad pasistenkite priimti tai kaip Visatos malonę ir nesipuikuokite!



Šiandien džiaugsitės galėdami bendrauti su įdomiais, įtakingais, talentingais žmonėmis. Trokšite keistis informacija, patirtimi ir noriai mokysitės. Iš prigimties esate apdovanoti daugybe talentų, tad tai puiki proga atrasti naujų dominančių sričių ir sužinoti ką nors nauja. 



Gyvenimas šiandien gali pametėti jums keletą iššūkių ir jeigu norite su jais susidoroti, turėsite bent trumpam pamiršti savo ilgalaikius užmojus ir susitelkti tik tam, kas reikalinga dabar. Bendraudami su žmonėmis pasistenkite nesikarščiuoti. Dėl planetų poveikio bus gana sudėtinga kontroliuoti savo emocijas, tačiau jeigu labai pasistengsite, diena praeis be didesnių dramų.



Šiandien leisitės į nuotykių ir atradimų kupiną dvasinę kelionę. Kaip bebūtų, atminkite, kad kai kurių atsakymų iš išorinio pasaulio, savo pasąmonėje galite taip ir neatrasti. Neliūdėkite, jeigu ši diena nepateisins visų jūsų lūkesčių. Į neigiamus dalykus pažvelkite per pozityvumo prizmę ir vertinkite trumpas, bet malonias, akimirkas. 



Dažnai sudėtingose situacijose intuicija yra geriausias jūsų vedlys, tad pasikliaukite ja ir šiandien! Aplinkiniai žavėsis jūsų išmintimi, nors patys to ir nepripažinsite. Kaip bebūtų, tiesa ta, kad būtent jūs dažniausiai sugebate atrasti adatą šieno kupetoje. Tad galite savimi neabejoti ir drąsiai siekti užsibrėžtų tikslų!



Šiandien būsite svajingi romantikai, tad visai nenuostabu, kad nenustygsite vietoje žiūrėdami į laikrodį ir spirgėsite iš nekantrumo pasinerti į beprasidedančio savaitgalio malonumus. Planuokite ir svajokite apie laisvalaikį su draugais, tačiau kartu neužmirškite laiku užbaigti svarbiausių darbų. Pareigingumas atsipirks su kaupu! 



Šiandien mėgausitės darna ir ramybe namuose, tad ne nuostabu, kad sėkmingai įgyvendinsite visus buities bei kasdienės ruošos darbus. Jums puikiai seksis sutarti su aplinkiniais, todėl lengvai rasite pagalbininkų bei patarėjų visais įmanomais klausimais. Drąsiai planuokite ateitį. Likimas – jūsų rankose!



Kai kurių finansinių sprendimų daugiau atidėlioti nebegalite. Taigi, susikaupkite ir ryžtingai pasitikite ateitį! Jeigu likimas pasiūlys jums susipažinti su naujais įdomiais žmonėmis, nepraleiskite galimybės išplėsti savo pažinčių ratą. Labai tikėtina, jog po kurio laiko tai ypač prisidės prie jūsų materialinės gerovės kūrimo.



Šiandien jums pasitaikys puiki galimybė imtis naujos pelningos veiklos, tad galite tikėtis, kad jūsų profesinis ir socialinis gyvenimas pamažu ims keistis į gera. Kadangi iš prigimties esate puikūs pašnekovai ir mėgstate bendrauti, dabar ypač palankus metas leistis į kelionę, suispažinti su naujais žmonėmis ir aplankyti dar nematytas vietas. Neišlaidaukite!



Šiandien Visata padės jums palenkti savo pusėn daugybę žmonių. Dabar nesunkiai įtikinsite juos sekti paskui save į pasaulio kraštą! Noriai priimsite aplinkinių iššūkius ir sklandžiai paskirstysite darbus savo pagalbininkams, jeigu to prireiks.



Gyvenimas jus įsuko į pašėlusį įvykių verpetą, tačiau, atrodo, kad nėra nieko, su kuo nesugebėtumėte susitvarkyti. Tiesą pasakius, kuo labiau viskas atrodys nevaldoma, tuo daugiau malonumo patirsite spręsdami problemas ir įveikdami iššūkius. Nepaisant to, kad iš prigimties esate optimistai ir jau numanote visus galimus pasirinkimus, priimdami sprendimus išlikite realistai.



Užteks planuoti, metas veikti! Visatos padedami dabar nesunkiai įveiksite visas kliūtis, nepaisant to, pasitaikys žmonių, bandančių kišti jums pagalius į ratus. Nesileiskite išmušami iš pusiausvyros. Kartais nuožmus užsispyrimas yra geriausias jūsų ginklas!


admin · 2019-02-21 02:00 · 714 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt