TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Paskalis Virkantas Gailė Bazilė
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-02-20)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-02-20)


Po ilgos ir atkaklios kovos viršūnėje liksite jūs. Nugalėtojo vaidmuo jums labai tinka – pasimėgaukite juo, atgaukite jėgas, bendraukite su panašiais į save. Žmonės labai vertins jūsų patirtį ir norės iš jūsų pasisemti ne tik įkvėpimo, bet ir žinių, todėl išlikite šmaikštūs, tik nepamirškite stebėti, ką perduodate savo kalbos turiniu.



Nesate iš tų, kurie renkasi lengviausią išeitį, tad ir šiandien vos nubudę skubėsite įsitraukti į darbų sūkurį. Nurimkite, nes pavargsite vien galvodami apie jūsų laukiantį kelią! Ramiai ir užtikrintai imitės vienos užduoties po kitos. Tai padės įsigilinti į kiekvieną darbą ir lems sėkmę dienos pabaigoje.



Šiandien didžiausią malonumą jums suteiks profesiniai pasiekimai! Išdidžiai demonstruosite savo gebėjimus ir nekantraudami prisiimsite vis daugiau atsakomybės ir pareigų, kad tik pateisintumėte savo pačių lūkesčius. Kaip bebūtų, netruksite suprasti, kad norėdami išlikti žvalūs bei energinti, privalote pailsėti. Klausykite savo organizmo!



Šiandien būsite pasiigę ramybės ir malonių akimirkų. Visatos padedami, sugebėsite atsipalaiduoti ir įsiklausyti į save. Numokite ranka į aplinkinių kritiką ir elkitės taip, kaip liepia širdis!



Norėdami padaryti įspūdį mylimam žmogui, šiandien galite prisižadėti daugiau nei sugebėsite ištesėti. Nors tikslas – žavus ir girtinas, prieš sutikdami pasistenkite realiai įvertinti savo galimybes. Atvirumas padės išvengti nesusipratimų!



Šiandien būsite kaip niekad svajingi, romantiški, o pilve, dėl nepaaiškinamų priežasčių, skraidžios drugeliai. Šitokiais būdais Visata bando priminti, kad esate išsiilgę meilės bei romantiškų intymių vakarų dviese. Taigi, svarbiausius darbus atidėkite kitai savaitei ir jau šiandien imkite planuoti laisvalaikį su artimu žmogumi.



Jeigu manote, kad išsprendėte partaruoju metu varginusias šeimynines problemas, pagalvokite dar kartą. Šiandien ypač emocionaliai reaguosite į viską, kas susiję su artimaisiais ir namų reikalais, todėl kalbėdami atidžiai pasverkite kiekvieną savo žodį, venkite kaltinimų bei išankstinių nuostatų. 



Šiandien trokšite bent trumpam atitrūkti nuo darbų, deja, aplinkybės neleis taip lengvai visko pamiršti. Nors sulauksite ne vieno viliojančio pasiūlymo, atminkite, kad galiausiai tik susigadinsite nuotaiką, jeigu dienai besibaigiant dar nebūsite įvykdę užsibrėžtų planų. Taigi, susikaupkite darbui ir atidėkite pramogas šiek tiek vėlesniam laikui.



Šiandien skraidžiosite padebesiais ir nė negalvosite apie rimtus dienos darbus. Kaip bebūtų, jeigu jau leidžiate sau klajoti fantazijų labirintuose, pasistenkite aiškiai apsibrėžti ribas. Šiandien teks kaip reikiant pasistengti, kad sugebėtumėte pasisemti iš savo svajonių įkvėpimo ir nepasimestumėte nerealiuose lūkesčiuose.



Šiandien jūsų žodis skambės svariau nei bet kada. Planetos padės jums sklandžiai bendrauti, tad jausitės jaukiai ir maloniai bet kokiuose žmonių susibūrimuose. Tai ypač palankus metas megzti naujus verslo kontaktus ir pasirašinėti sutartis!



Įtempta finansinė situacija šiandien neleis jums atsipalaiduoti. Dėl tos pačios priežasties jausitės irzlūs, vis konfliktuosite su namiškiais ir trumpam užklydusiais bičiuliais. Jeigu tik galite, dabar atidėkite planuotas keliones, egzaminus ar atsakingus pokalbius, susijusius su darbais. Atsipalaiduokite ir skirkite daugiau laiko namiškiams.



Gailestingumas – viena ryškiausių jūsų būdo savybių, tačiau šiandien jis gali sutrukdyti jums pasiekti norimų rezultatų. Bandydami padėti kiekvienam sutiktam tik pervargsite. Prieš veldamiesi į svetimus rūpesčius, nusistatykite aiškias ribas. Tik taip jūsų pagalba bus naudinga ir patys sugebėsite išsaugoti emocinę pusiausvyrą!


admin · 2019-02-20 02:00 · 725 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt