TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-17 07:16
Antradienio Dienos Horoskopas (2019-02-19)

Antradienio Dienos Horoskopas (2019-02-19)


Negalėdami susitaikyti su nuobodžia kasdienybe šiandien eisite iš proto. Ieškosite kažko naujo,  inovatyvaus  ir netgi būsite pasirengę vėl tapti studentais, jeigu sutiksite žmogų, kuris gali jums išties padėti.  Kaip bebūtų, atnaujinti išsilavinimą neužteks, kad pasiektumėte savo. Dar turite sukaupti jėgas ir peržengti savo komforto zonos ribas.



Nors turite aibę bendraminčių, pasirengusių jums padėti darbe, nesate linkę tuo pasinaudoti. Dėl savo praktiškos prigimties vengiate kam nors įsipareigoti ir, juo labiau, likti skolingi. Kaip bebūtų, turėtumėte atsipalaiduoti ir nebegalvoti apie „duoti-gauti“ santykių modelį. Tiesiog atsiduokite įvykių tėkmei ir stebėkite, kur link ji jus nuneš!



Kad ir kokios puikios nuotaikos šiandien būtumėte, pasistenkite pernelyg neatsipalaiduoti, kad neleptelėtumėte ko nors „ne į temą“. Nors manote, kad esate pakankamai užjaučiantys, kiti žmonės gali taip nemanyti. Atidžiai parinkite žodžius kalbėdami apie savo ketinimus. Priešingu atveju rizikuojate pasirodyti savanaudžiai. 



Sustokite, kad galėtumėte ramiai įvertinti paskutiniuosius savo gyvenimo įvykius! Paradoksalu, tačiau tik išanalizavę praeitį, galėsite drąsiai pasitikti savo ateitį. Taigi, susikaupkite ir nepasimeskite smulkmenose. Vadovaukitės loginiu mąstymu, nes intuicija dabar gali nuvesti jus klystkeliais!



Pastaruoju metu nesate patenkinti savo finansine situacija ir vis ieškote būdų, kaip užsidirbti papildomai. Trokšite nuotykių ir naujos patirties, dėl to rizikuojate pasielgti karštakošiškai ir neapgalvoti visos rizikos. Būkite atsargesni priimdami sprendimus, susijusius su teisiniais reikalais.



Kai jau atrodė, kad esate pasirengę žengti lemiamą žingsnį, vėl ėmėte dvejoti savo apsisprendimu. Esate dėkingi likimui už suteiktą saugumo pojūtį šiomis dienomis, tačiau kartu negalite nepastebėti jūsų dar laukiančių kliūčių. Nesusikoncentruokite vien į neigiamus dalykus. Gyvenimas – pilnas pozityvumo. Tereikia išmokti juo mėgautis!



Šiandien turite puikią galimybę užbaigti verslo sandorius, užmegzti naujus profesinius ryšius arba investuoti pinigus. Jūsų žodžiai skambės ypač įtaigiai, tad pasinaudokite šia galimybe pristatyti savo naujausius planus ir pelnyti aplinkinių pritarimą. 



Pamėginkite suvokti, kad jūsų netobulumas yra unikaliai tobulas. Paprasčiausiai sekti nurodymus gali visi, bet jūs galite pasikliauti savo unikaliais gebėjimais ir pasiekti šio to daugiau. Kai kam nors nepasiseka, neretai galima pastebėti, kad tai įvyksta būtent dėl bandymo bet kokia kaina atrodyti nepriekaištingai. Tai labai varžo kūrybiškumą. Jei manote, kad sugebėtumėte išsisukti sulaužydami taisykles, būtinai pamėginkite. 



Atsibusite žvalūs, energingi ir net neprireiks kavos – į dienos darbus kibsite raketos greičiu. Viskas atrodys daug paprasčiau ir aiškiau nei iki šiol. Iš kur toks pozityvumas? Galbūt jus įkvepia naujas mielas žmogus, neseniai atsiradęs jūsų gyvenime ir parodęs jį visai kitoje šviesoje? Kad ir kokia būtų jūsų žvalumo priežastis, pasistenkite kaip galima geriau ją išnaudoti.



Nors esate ambicingi, šiandien derėtų nepulti į darbus stačia galva. Neskubėdami įvertinkite savo ligšiolius pasiekimus ir nepatingėkite pasidomėti trūkstama informacija. Prisiminkite, jog dažnai laimi sumaniausias, o ne greičiausias!



Didžiąją dienos dalį skirkite tiesiog bendravimui su mėgstamais žmonėmis. Dalinkitės idėjomis, diskutuokite, klausykitės įvairių patirčių – plėskite akiratį! Galbūt visa tai padės jums aiškiau susiorientuoti, ko norite iš gyvenimo, ir paskatins priimti lemiamus sprendimus?



Atėjo metas išlįsti iš šešėlio ir leisti savo vidinei šviesai džiuginti aplinkinius. Visata apdovanos jus išskirtiniu dėmesiu, tad šiandien galėsite labiau atsipalaiduoti ir atsiduoti gyvenimo malonumams. Prisimindami praeitį, mokykitės iš jos, tačiau jokiu būdu neleiskite, kad ji trukdytų jums veržtis į priekį!


admin · 2019-02-19 02:00 · 690 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt