Porcijų skaičius: 10
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 5 riekės juodos duonos
3 vienetai silkių filė
1 vienetas burokėlių (virtų)
80 gramų fetos sūrio
2 šaukštai graikiško jogurto
1 saujelė svogūnų laiškų
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Burokėlį sutarkuoti smulkia tarka, nupilti skystį, išmaišyti su pipirais.
2.
Fetos sūrį sutrinti šakute ir išmaišyti su graikišku jogurtu.
3.
Duoną supjaustyti nedideliais gabalėliais ar išpjauti sausainių formele. Trumpai apkepinti sausoje keptuvėje iš dviejų pusių. Palikti atvėsti.
4.
Silkę supjaustyti riekelėmis. Susmulkinti svogūnų laiškus.
5.
Ant duonos gabalėlio dėti fetos, burokėlių, gabalėlį silkės ir pabarstyti svogūnų laiškais.