TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Per kvailą galvą ir kojom vargas
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-02-18)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2019-02-18)


Atrodo, kad šiandien atliekate pagrindinį vaidmenį savo pačių režisuojamame filme. Tad jeigu suvoksite, kada tinkamiausias metas užleisti dėmesio centrą kitiems, sugebėsite pasiekti puikių rezultatų tiek ptofesinėje srityje, tiek asmeniniame gyvenime. Dirbkite, nesitikėdami atpildo ar pripažinimo. Nuoširdumas dabar taps geriausiu vedliu į sėkmę!



Labai tikėtina, kad aplinkiniai šiandien užkels jus ant pjedestalo, tačiau neskubėkite puikuotis savo pasiekimais, jeigu iš tiesų dėl jų nesijaučiate užtikrintai. Noriai dalyvaukite komandinėje veikloje ir bendradarbiaukite, užuot siekę perimti visą kontrolę į savo rankas. Dalinkitės atsakomybe ir greitai pastebėsite, kaip artėjate prie užsibrėžtų tikslų!



Šiandien turėtumėte atidžiau pagalvoti apie tai, ką ir kaip kalbate. Priešingu atveju, namiškiams pasirodysite išsiblaškę ir nerimti. Jeigu iš tiesų jausitės šiek tiek atitrūkę nuo realybės, priimdami sprendimus neskubėkite ir įsiklausykite į aplinkinių nuomonę. 



Šiandien turėsite aibė reikalų ir tai žinodami jau ryte jausitės pavargę. Nepaisant jūsų užsispyrimo, šansų, kad įveiksite visas numatytas užduotis, nedaug. Būkite kantresni ir venkite rizikingų sprendimų! Užuot vertęsite per galvą, skirkite daugiau laiko atpalaiduojantiems namų ritualams: paskaitykite knygą, pamedituokite ar pagulėkite karštoje vonioje.



Ši diena ypač palanki investuoti pinigus, imtis naujos veiklos, keliauti ar skirti daugiau dėmesio širdies reikalams. Tikėtina, kad būtent dabar gausite intriguojantį pasiūlymą užsidirbti papildomai. Neatsisakykite visko gerai neapsvarstę!



Netikėtai susiklosčiusios aplinkybės gali jus visiškai išmušti iš pusiausvyros, taigi, nesielkite impulsyviai ir  svarbius sprendimus atidėkite ateičiai. Jeigu negalite nieko pakeisti, atsiduokite įvykių tėkmei ir skirkite daugiau laiko paprasčiausiam poilsiui!



Jau kurį laiką svarstote apie pokyčius savo gyvenamojoje aplinkoje, tačiau vis dar nesate tikri, kaip į tai sureaguotų patys artimiausi žmonės. Aiškiai nusistatykite prioritetus ir drąsiai apie juos pasikalbėkite su namiškiais. Nepulkite įrodinėti savo teisybės ir atidžiai išklausykite, ką pasakys kiti!



Šiandien jūsų žvilgsnis kryps nuo konkečių profesinių dalykų bendruomenės interesų link. Jeigu pastaruoju metu sunkiai dirbote ir kryptingai siekėte užsibrėžto tikslo, atėjo metas pasimėgauti rezultatais ir nuveikti ką nors įdomaus, malonaus ir ne už pinigus. Galbūt dabar tinkamas metas savanoriškai veiklai? 



Nors šiandien jūsų laukia ilgas darbų sąrašas, būsite geros nuotaikos ir nesunkiai įveiksite vieną užduotį po kitos. Planetų padedami sugebėsite susikoncentruoti į savo tikslus ir greitai išspręsite iškilusius nesklandumus. Intuityviai jaučiate, kad gurdumu šiandien galite paimti pasaulį!



Gyvenimas apdovanos jus gausybe puikių progų įgyvendinti seniai numatytus planus, tereikia susikaupti ir kryptingai siekti užsibrėžto tikslo. Nesidrovėkite pripažinti, kad esate to verti. Tie, kurie besąlygiškai tiki savo jėgomis, sugeba nuversti kalnus!



Šiandien trokšite daugiau bendrauti ir dalintis idėjomis su bendraminčiais. Tai ypač palanki diena užmegzti naujas vertingas pažintis tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime. Jeigu dar neturite konkrečių vakaro planų, apsilankykite viešose erdvėse: kavinėse, muziejuose ar net miesto parke! Galimybės slypi visur, kur yra žmonių!



Visata šiandien jus globoja, tad galite manyti, kad viskas, ko šiandien imsitės, klostysis sklandžiai ir lengvai. Dabar ypač palankus metas laikyti egzaminus ar dalyvauti atrankoje dėl darbo vietos. Aplinkiniai noriai leis laiką jūsų draugijoje. Negana to, galite sulaukti išskirtinio dėmesio iš mylimų žmonių. Mėgaukitės maloniomis akimirkomis!


admin · 2019-02-18 02:00 · 751 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt