Porcijų skaičius: 2
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 kilogramas raugintų kopūstų
6 vienetai vištienos (blauzdelių, kumpelių ar pan.)
200 mililitrų vandens
1 vienetas morkų
1 šlakelis aliejaus
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis prieskonių vištienai
1 žiupsnelis kmynų
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis džiovinto raudonėlio
pagal skonį druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištieną pabarstome druska, pipirais, vištienos prieskoniais, smulkintu česnaku.
2.
Raugintus kopūstus perliejame vandeniu.
3.
Morką sutarkuojame ir įmaišome į kopūstus, pagardiname žiupsniu druskos.
4.
Kepimo indą patepame šlakeliu aliejaus. Sudedame kopūstų masę, užpilame vandeniu. Ant viršaus sudedame vištieną. Pabarstome kmynais, raudonėliu.
5.
Kepimo indą uždengiame folija. Dedame kepti į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitęj 30 minučių. Nuimamame foliją ir kepame dar apie 5 – 10 minučių, kol vištiena apskrus.