Porcijų skaičius: 10
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 900 gramų jogurto (natūralaus skonio)
360 gramų sausainių (naudojau Selga)
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
50 gramų želatinos
150 gramų konservuotų persikų
0.5 vieneto citrinų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Želatiną išbrinkiname vandenyje. Išbrinkinta želatiną įstatę į karšto vandens vonelę ištirpinkite ir atvėsinkite iki kambario temperatūros.
2.
Jogurtą kartu su kondensuotu pienu ir citrinos sultimis, išspaustomis iš pusės citrinos, lengvai paplakite. Želatiną supilkite į jogurto masę ir gerai išplakite. Sudėkite smulkintus persikus.
3.
Sausainius sulaužykite nelabai smulkiai ir sudėkite į jogurto masę, išmaišykite. Visą šią masę supilkite į tortinę ir dėkite į šaldytuvą visai nakčiai.
4.
Puoškite pagal fantaziją.