TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-11-24 21:38
Drėgnas karamelinis obuolių pyragas pagal Beatą
Karamelinis obuolių pyragas

Porcijų skaičius: 10

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno ("Rududu")
3 vienetai obuolių (vidutinio dydžio)
200 gramų miltų
150 mililitrų kefyro (arba 100 g grietinės + 50 ml pieno)
2 vienetai kiaušinių
80 gramų sviesto
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sviestą ištirpinti, sumaišyti su "Rududu". Jei sunkiai maišosi, galima pašildyti. Kiaušinius išplakti, įmaišyti kefyrą, įdėti sviestą su "Rududu" ir paplakti, kad viskas susijungtų iki vientisos masės.

2.
Atskirame inde miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska, abi mases sujungti ir išmaišyti.

3.
Obuolius nulupti, supjaustyti mažais kubeliais, įdėti juos į tešlą ir išmaišyti.

4.
Tešlą paskirstyti kepimo formoje, išklotoje kepimo popieriumi (naudojau 19x26 centimetrų formą).

5.
Kepti iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių (ar iškepęs, patikrinti mediniu pagaliuku).




admin · 2019-02-12 00:00 · 734 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt