Porcijų skaičius: 2
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 300 gramų lašišos filė
1 šaukštas klevų sirupo
1 šaukštas sezamo
1/4 šaukštelio garstyčių grūdelių
1/4 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C (režimas be vėjo). Prieskonius dėkite į grūstuvę, sutrinkite. Lašišos filė perpjaukite į du gabalėlius. Odą nupjaukite, žuvies filė įtrinkite prieskonių mišiniu, virtuvinio teptuku aptepkite klevų sirupu ir iš visų pusių apvoliokite arba apibarstykite sezamų sėklomis.
2.
Dėkite ant skardos išklotos kepimo pipieriumi arba folija. Kepkite 10 - 15 minučių arba kol lašiša iškepusi, tačiau dar šiek tiek rausva viduje.
3.
Lašišą galite patiekti su avokadu, sutrintu su žaliosios citrinos sultimis, trupučiu druskos ir sumaišytas su smulkiai kapotu pomidoru.