Porcijų skaičius: 24
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 100 gramų silkių filė (naudojome Viči klasikinę)
24 vienetai tešlos šaukšteliai (ar krepšelių)
100 gramų anakardžių riešutų
6 vienetai saulėje džiovintų pomidorų (puselių, iš stiklainio)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Anakardžius užpilti šiltu vandeniu ir palikti pamirkti per naktį (ar bent 3-4 valandas). Nusunkti.
2.
Į trintuvo indą sudėti anakardžius bei pasmulkintus saulėje džiovintus pomidorus. Trinti iki daugmaž vientisos konsistencijos (šiek tiek gabaliukų gali likti).
3.
Silkės file supjaustyti riekelėmis.
4.
Į kiekvieną užkandinį šaukštelį dėti užtepėlės, o ant viršaus - po silkės riekelę. Galima papuošti rozmarino šakele ar kalendros lapeliu.