Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 vienetai cukinijų (jaunų)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų fermentinio sūrio
0.5 vieneto raudonosios paprikos
4 šaukštai miltų
1 skiltelė česnako
pagal skonį svogūnų laiškų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek krapų
šiek tiek aliejaus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Cukiniją sutarkuoti burokine tarka, susidariusį skystį nupilti. Svogūno laiškus, krapus, papriką smulkiai supjaustyti ir sudėti į dubenį.
2.
Į daržoves įmušti kiaušinius, suberti miltus, pagardinti pipirais, išspaustu česnaku ir druska. Viską išmaišyti.
3.
Smulkia tarka sutarkuoti fermentini sūrį.
4.
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dėti po šaukštą daržovių masės, ant viršaus - tarkuoto sūrio ir vėl daržovių masės. Blynelius kepti kelis kartus apverčiant, iki visiško iškepimo.