Porcijų skaičius: 10
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Tešlai:
250 gramų miltų
250 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus
15 gramų kepimo miltelių
1 šaukštas vanilinio cukraus
šiek tiek druskos
Aptepimui:
2 šaukštai pieno
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į varškę suberti cukrų, vanilinį cukrų, druską, įmušti kiaušinius, gerai išsukti ir įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
2.
Viską kruopščiai išminkyti, jei tešla limpa prie rankų, patepti rankas aliejumi arba vandeniu. Tešla turi būti kietoka.
3.
Suformuoti rutuliukus, dėti ant kepimo formos, išklotos popieriumi, kepti 190 C laipsnių orkaitėje apie 12 minučių. Tada aptepti pienu, apibarstyti cukrumi ir pakepti dar 5 - 7 minutes, kol gražiai pagels.