Porcijų skaičius: 2
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 300 gramų raudongūžių kopūstų
2 vienetai obuolių
2 saujos riešutų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 šlakelis citrinų sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kopūstą stambiai sutarkuoti arba labai plonai supjaustyti.
2.
Obuolius perpjauti perpus, išpjauti sėklalizdžius ir kotelius. Obuolius supjaustyti skiltelėmis arba šiaudeliais. Dėti prie kopūstų.
3.
Riešutus, vis pavartant, pakepinti sausoje keptuvėje, kol švelniai apskrus. Pabarstyti ant salotų.
4.
Viską pagardinti alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, druska ir pipirais.