TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-17 08:58
Šeštadienio Dienos Horoskopas (2019-02-02)

Šeštadienio Dienos Horoskopas (2019-02-02)


Šiandien trokšite mestis visus dienos darbus ir daugiau laiko skirti mylimiems žmonėms bei pramogoms. Kaip bebūtų, venkite neapgalvotų sprendimų. Susikaupkite ir svarbiausius reikalus pasistenkite susitvarkyti pirmoje dienos pusėje, kad vakare galėtumėte atsipalaiduoti ir pasidžiaugti meile.



Jeigu pastaruoju metu jūsų meilės reikalai klostėsi ne per geriausiai, tikėtina, kad šiandien planetos pamėtės jums gana netradicinių idėjų, kurios padės pataisyti situaciją. Kaip bebūtų, prieš ką nors darydami, atidžiai apgalvokite visus pliusus ir minusus. Tik nuo jūsų priklauso, kaip išnaudosite šią kosminę energiją!



Šiandienės užduotys reikalaus iš jūsų išskirtinio dėmesio, tačiau nepaisant nieko vis dar galėsite pasidžiaugti diena. Tiesą pasakius, jeigu būsite pakankamai sumanūs, sugebėsite išspausti naudos net iš pačių kebliausių situacijų. Tad pasiraitokite rankoves ir pirmyn!



Neleiskite, kad aplinkiniai abejotų jūsų kilniais motyvais. Net jeigu manot, kad reikalai klostosi ne taip, kaip turėtų, iš visų jėgų pasistenkite vengti nesusipratimų ir jausmingų dramų. Tai vienintelis būdas praleisti dieną be didesnio streso.



Šiandien būsite kupini ryžto ir nebijosite imtis net pačių sudėtingiausių užduočių. Kad kaip susiklostytų aplinkybės, nepraraskite vilties, jog galiausiai vis tiek pasieksite savo. Juk dažnai užtenka mažytės kibirkštėlės, kad įsižiebtų didelis laužas!



Nepalankios aplinkybės paskatins jus pakeisti savo dienos planus ir jeigu būsite nelankstūs, tik prisidarysite dėl to papildomų rūpesčių. Nemalonu, kai aplinkiniai nesuvokia jūsų tikrųjų ketinimų. Kita vertus, galbūt jie pastebi daugiau nei jūs? Kad ir kaip ten būtų, pasistenkite įvertinti susiklosčiusią situaciją iš šalies.



Šiandien trokšite apnuoginti savo sielą prieš mylimą žmogų, tačiau planetos pataria – neskubėkite. Atidžiai pasirinkite tinkamiausią momentą, nes būtent laikas dabar kaip niekad svarbus. Prieš ką nors sakydami, nuspręskite, ką pasiliksite sau ir kuo dalinsitės. 



Dėl Veneros įtakos šiandien patys sunkiai suvoksite savo įgeidžius. Tačiau, nepaisant to, būsite kaip niekad pasirengę pasidalinti savo vizijomis su aplinkiniu pasauliu. Neskubėkite. Stebėkite aplinką, savo nuotaikas ir, svarbiausia, leiskite mintims subręsti! 



Nors šiandien šeštadienis ir galėtumėte leisti sau atsipalaiduoti, netikėtai pasikeitusios aplinkybės gali sujaukti jūsų dienos planus. Nebandykite visko paaiškinti logiškai – dabar tam paprasčiausiai ne tinkamas metas! Tiesiog leiskitės vadovaujami intuicijos ir atsiduokite įvykių tėkmei.



Nesvarbu, ar pastaruoju metu buvote idealus partneris, ar kiek komplikavote savo asmeninius santykius, atėjo metas pasinerti į meilės magiją! Planetos tam dabar ypač palankios, tad atidėkite visus neskubius darbus ir leiskite sau pasimėgauti romantika, mylimojo artuma bei intymumu.



Šiandien derėtų atsipalaiduoti po savaitės darbų ir daugiau dėmesio skirti meilei. Priimdami sprendimus, susijusius su širdies reikalais, neskubėkite. Leiskite sau viską keletą kartų gerai apgalvoti. Žinių nešėjas Merkurijus padės jums išlikti atviriems pasiūlymams!



Šiandien taip įtikėsite savo vizijomis, kad galite prarasti realų ryšį su tikrove! Klaidžiokite savo svajonių keliais kiek tinkami, tačiau kartu neužmirškite ir kasdienių įsipareigojimų. Jeigu tik sumaišysite šiuos du skirtingus pasaulius, pasiruoškite nemalonumams.


admin · 2019-02-02 02:00 · 674 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt