TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė informacinės visuomenės diena Tarptautinė diena prieš homofobiją Pasaulinė orientavimosi sporto diena Vaiko diena
Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-02-01)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2019-02-01)


Šiandien jūsų nuotaika bus tokia nepastovi, kad aplinkiniai gali pradėti vengti su jumis bendrauti. Neleiskite, kad emocijos sugadintų jums dieną ir pasistenkite nuoširdžiai priimti artimųjų siūlomą paramą. Įsiklausykite į savo vidinį balsą ir nė nepastebėsite, kaip įtapą kėlusios baimės pranyks!



Šiandien jums netrūksta pasitikėjimo savo jėgomis ir esate pasirengę žengti lemiamą žingsnį savo karjeroje ar meilės reikaluose. Kaip bebūtų, kuo labiau galvosite apie šį sumanymą, tuo didesnės dvejonės jus apims. Atminkite, pirma mintis dažnai būna geriausia, tad daugiau ryžto ir pirmyn!



Ši diena jums eisis kaip per sviestą. Galėsite kuo ramiausiai ilsėtis po sunkios darbo savaitės, o ir puikūs meilės reikalai suteiks jūsų nuotaikai papildomo pakilumo. Taigi, atsipalaiduokite ir užsiimkite mėgstama veikla. Šiandien planetos jums ypač palankios!



Labai tikėtina, kad gyvenimas šiandien privers prisiminti visą sukauptą meilės patirtį. Ieškokite atsakymų praeityje ir mokykitės iš padarytų klaidų, kad galėtumėte ramia širdimi mėgautis šiandieniais santykiais su mylimu žmogumi. Planetos jums palankios, tad kalkite geležį, kol ši dar karšta!



Šiandien galite sutikti ypač smalsių žmonių, kurie norės sužinoti visas jūsų paslaptis. Kaip bebūtų, vien dėlto nederėtų visiškai atsiverti! Juk nenorite tapti kolektyvo ar giminės apkalbų objektu? Planetos pataria dabar neatskleisti intymių savo gyvenimo detalių, kad vėliau netektų dėl jų gailėtis.



Kad ir kaip stengtumėtės išvengti nejaukaus pokalbio su mylimuoju, atėjo metas išsiaiškinti viską kartą ir visiems laikams. Taigi, aiškiai išsakykite savo poziciją ir pasistenkite įsigilinti į mylimo žmogaus lūkesčius. Planetos jums ypač palankios, tad išnaudokite šią kosminę energiją ir suteikite savo santykiams daugiau stabilumo!



Šiandien jus aplankys gana aiški asmeninių santykių vizija ir tai įkvėps labiau stengtis dėl jų ateities. Atminkite, kad daugybė dalykų priklauso nuo paprasčiausio požiūrio. Taigi, daugiau pozityvumo ir nė nepastabėsite, kaip aplinkybės susiklostys jūsų naudai!



Tikėtina, kad šiandien sulauksite labai tiesmukiško klausimo. Jeigu nesate pasirengę į jį atsakyti, pasistenkite nukreipti pokalbį kita linkme. Juk nenorite, kad spontaniškos mintys sugadintų santykius su jums artimu žmogumi. Leiskite sau viską nuosekliai apgalvoti ir tada patys ateikite išsakyti savo pozicijos.



Trokštate, kad pasaulis pripažintų jūsų idėjas, tačiau dėl to visiškai nereikia veltis į audringas diskusijas ar dramatiškai įrodinėti savo tiesas. Pasistenkite atrasti kuo diplomatiškesnį ir subtilesnį bendravimo toną. Patikėkite, aplinkiniai netruks įvertinti jūsų pastangas ir planus!



Tam tikros nuostatos apie meilės reikalus gali atnešti didžiulių nusivylimų. Tai žinodami, pasistenkite pakoreguoti savo požiūrį taip, kad galiausiai išvengtumėte nemalonios įtampos. Atminkite, jog mintys ir pozityvus nusistatymas turi nepaprastos galios teigiamoms gyvenimo permainoms!



Trokštate naujovių, tačiau atrodo, kad dabar aplinkybės tam visiškai nepalankios. Kad ir kaip stengtumėtės pasistūmėti į priekį, vis susidursite su nenumatytomis kliūtimis. Susitelkite būtiniausiems darbams. Dabar tai padės atgauti vidinę pusiausvyrą ir galėsite iš naujo subalansuoti savo energiją.



Jeigu jus apniko tamsios mintys, galbūt atėjo metas atsigręžti į artimiausius žmones? Pasikliaukite tais, kuriuos mylite. Jie padės atskleisti užslėptus talentus ir nukreips jums tinkama linkme. Kad ir kaip niūriai atrodytų aplinkinis pasaulis, taip reikiamos dvasinės paramos ir paskatinimo sulauksite pačiu laiku!

 


admin · 2019-02-01 02:00 · 689 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt