TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Paskalis Virkantas Gailė Bazilė
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-01-31)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2019-01-31)


Šiandien būsite ypač darbingi, tad net ir su menkais romantiškais prasiblaškymais, sugebėsite įgyvendinti aibę reikalų. Tikėtina, kad vienas iš jums labai artimų žmonių šiandien neplanuotai apsilankys jūsų darbo vietoje ir pradžiugins jus pačiu maloniausiu būdu!



Nepaisant to, kad jus pagavo pašėlęs gyvenimo tempas, šiandien jausitės labiau motyvuoti nei bet kada anksčiau. Negailėsite nei jėgų, nei laiko, kad pasiektumėte savo tikslus, tačiau vis dėlto, galite sulaukti aplinkinių priekaištų, kad skiriate per mažai dėmesio smulkmenoms. Smagu, kad jūsų asmeninė laimė nepriklauso nuo kitų žmonių nuomonės!



Šiandien gyvenimas klostysis kaip per sviestą. Dabar labiau nei bet kada anksčiau turite visas galimybes pasiekti užsibrėžtus tikslus. Žinoma, nemanykite, kad tai pavyks padaryti lengvai ir be didesnių pastangų. Derinkite darbą su poilsiu, o vakare skirkite daugiau laiko artimiesiems bei draugams.



Pernelyg negalvodami apie rūpesčius dėl pinigų, atsiduokite svajonėms ir drąsiai planuokite ateitį. Tai ypač palankus metas prisidėti prie grupinės veiklos, įsitraukti į organizacijų bei draugijų būrį.  Dabar puikiai jausitės tarp žmonių ir noriai bendrausite pačiomis įvairiausiomis temomis!



Šią dieną paskirkite intelektinei veiklai: daugiau skaitykite, studijuokite, apsilankykite jus dominančiame seminare, paskaitoje, bendraukite su įdomiais žmonėmis ir semkitės patirties bei įspūdžių tolesniems savo planams. Kas žino, galbūt naujai įgytos žinios padės atsiskleisti dar vienam jūsų talentui?



Šiandien galite susipykti su vienu iš bendradarbių ir jūsų neigiamos emocijos neišvengiamai atsilieps santykiams su kitais žmonėmis. Bendraudami, pasistenkite savo ketinimus išreikšti kuo aiškiau ir siekite atviro dialogo! Galbūt visiškai susivokti savo emocijose padėtų nuoširdus pokalbis su geru bičiuliu?



Šiandien turite kuo puikiausių galimybių pakilti karjeros laipteliais arba susitvarkyti pašlijusius santykius su mylimu žmogumi. Tai, kas anksčiau atrodė kaip neįveikiamas iššūkis, dabar nušvis kitoje šviesoje, tad pamažu įžvelgsite vis daugiau būdų, kaip pakeisti savo gyvenimą geraja linkme!



Nepaisant to, kaip šiandien jaučiatės, privalote tesėti draugams ar kolegoms duotus pažadus. Galbūt jau seniai planavote pasikalbėti su aplinkiniais apie savo jausmus, tačiau patikėkite – dabar tam tikrai ne pats tinkamiausias metas. Turite pareigų, tad elkitės kaip tikri profesionalai ir nesileiskite gniuždomi išorinių aplinkybių! 



Pasinaudokite savo įtaiga aplinkiniams ir pristatykite jiems pačius beprotiškiausius savo sumanymus. Žvaigždės jums šypsosi, tad greičiausiai netruksite sulaukti palankumo ir pagalbos. Tikėtina, kad ryte jums teks atlikti keletą užduočių vienu metu. Jeigu būsite organizuoti ir klausysite vertingų patarimų, jums pavyks išvengti galimų nesklandumų.



Šiandien teks skirti daugiau dėmesio santykiams su žmonėmis. Galbūt netgi  įsitrauksite į visiškai jums nebūdingą veiklą vien tik tam, kad suteiktumėte malonumo savo artimiesiems ar mylimajam? Negana to, rizikuojate klaidingai interpretuoti bičiulio elgesį. Prieš darydami prielaidas, atidžiai išanalizuokite aplinkybes!



Jūsų žvilgsnis nukreiptas į plačiuosius horizontus, o širdis pasiruošusi nuotykiams, tad stebėdami aplinką, bendraudami su žmonėmis, godžiai gersite naujas patirtis bei žinias savo tolesniems projektams. Žvaigždės jums šypsosi, tad dabar pats laikas svajoti ir planuoti!



Pernelyg didelis pasitikėjimas savo jėgomis gali priversti klaidingai manyti, kad padarysite bet ką, ko tik užsigeidžiate. Taigi, prilėtinkite tempą. Šiek tiek santūrumo padės išlaikyti puikius santykius su aplinkiniais ir toliau galėsite džiaugtis nuostabia diena.


admin · 2019-01-31 02:00 · 703 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt