TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Pasaulinė informacinės visuomenės diena Tarptautinė diena prieš homofobiją Pasaulinė orientavimosi sporto diena Vaiko diena
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-01-30)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2019-01-30)


Prieš akis – naujas įvykių sūkurys. Nebandykite pakeisti situacijos, nes iš jos greičiausiai išmoksite daugybės vertingų pamokų. Spartesnis gyvenimo tempas – tai ne tik pagausėjusi darbų našta. Atminkite, kad kiekviena nauja veikla ugdo jūsų asmenybę ir praplečia akiratį. Mėgaukitės!



Tikėtina, kad artimas draugas šiandien paprašys prisijungti prie jo naujo projekto ir viskas, ko jums reikės, kad su tuo sutiktumėte – tai beribis tikėjimas partnerio idėja. Tačiau kad ir kaip šauniai viskas atrodytų iš pradžių, atminkite, kad iki sėkmės jūsų laukia ilgas ir daug darbo pareikalausiantis kelias. Vadovaukitės savo pagrindinėmis vertybėmis ir pasistenkite nenukrypti nuo tikslo.



Atėjo laikas šį tą pakeisti savo socialiniame gyvenime! Labai tikėtina, kad teks leistis į ilgą pokalbį su šeimos nariais, privalėsite išmokti nusileisti ir siekti kompromiso.  Po pietų jūsų laukia trumpa kelionė su keletu artimų bičiulių arba bendradarbių. Pasinaudokite puikia proga pažinti šiuos žmones išsamiau!



Nepaisant to, kad darbo savaitė dar tik įpusėjo, šiandien jausitės atsipalaidavę ir mėgausitės bendravimu su artimais bičiuliais bei šeimos nariais. Nuoširdumas ir paprasčiausias dėmesys jums svarbiems dalykams padės susikaupti didiesiems projektams darbe, tad klausykite savo širdies ir šiandien niekur neskubėkite!



Šiandien trokšite išbandyti ką nors nauja ir ši mintis neduos jums ramybės iki pat vakaro. Galbūt todėl gana nervingai reaguosite į aplinkinių pastabas ir, juo labiau, bandymus pasikėsinti į jūsų asmeninį laiką. Laimei, savo entuziazmu netruksite užkrėsti kitus žmones. Sprendimai – jūsų rankose!



Kad ir kaip stengtumėtės išvengti galimo konflikto, greičiausiai šiandien to padaryti nepavyks. Labiausiai tikėtina, jog dabar nukentės jūsų santykiai su mylimu žmogumi arba šeimos nariu. Nebandykite trūks plyš viską išsręsti. Geriau šiek tiek atsitraukite ir leiskite emocijoms nurimti. Juk blaivia galva kompromisą atrasite tikrai greičiau!



Viskas, ko šiandien imsitės, klostysis kaip per sviestą. Taigi, tai puiki galimybė padaryti įspūdį verslo partneriams, kolegoms ir vadovams darbe. Pasistenkite neapsiimti pernelyg daug darbų vienu metu, antraip galiausiai nebesusitvarkysite su savo pareigomis!



Šiandien nekantrausite praleisti kuo daugiau laiko su mylimais žmonėmis, tačiau dėl to pasistenkite neapleisti savo kasdienių pareigų ir neskubėkite pasinerti į vakaro malonumus. Net jeigu jaučiate, kad ši galimybė atsipūsti ilgai nesitęs, nepriimkite sprendimų prieš tai gerai neįvertinę galimų pasekmių. 



Šiandien jus vis dažniau aplankys romantiškos svajos, tad sunkiai susikaupsite atsakingoms užduotims. Mintimis leisitės į netolimą kelionę su artimu žmogumi ir spėliosite, kokių naujų įspūdžių ji galėtų jums suteikti. Norėsite puoštis, pakeisti stilių, tad tai puikus metas nusipirkti keletą naujų rūbų ar pasidaryti stilingą šukuoseną.



Įdėmiai klausykite vadovo nurodymų antraip galite greitai prarasti jo pasitikėjimą. Planetos dabar ne pačios palankiausios darbui, tad, jeigu tik galite, trumpam atidėkite visus svarbius finansinius ar verslo sprendimus. Skirkite daugiau dėmesio poilsiui, meilei ir šeimos reikalams. Jau netrukus situacija pasikeis ir galėsite visiškai atsigavę sugrįžti į darbus.



Šiandien planetos gerokai praplės jūsų galimybes susipažinti su įdomiais žmonėmis, dažnai savų sričių profesionalais ar net kitų kultūrų atstovais. Tai ypač palanki diena meilės paieškoms ir naujiems įsipareigojimams asmeniniame gyvenime. Mokykitės priimti sprendimus pasitardami su kitais, nors tai padaryti ne visada lengva.



Šiandien Visata paskatins susimąstyti apie savo vertybes, tad imsite analizuoti, ar šios sutampa su mylimo žmogaus požiūriu. Jaudinsitės, kur link veda jūsų santykiai ir tai neišvengiamai atsispindės jūsų veide. Drąsiai pasikalbėkite apie savo nuogąstavimus ir ore tvyrojusi įtampa netruks išsisklaidyti!


admin · 2019-01-30 02:00 · 686 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt